În ce stare este regizorul Joel Souza, împușcat de Alec Baldwin pe platourile de filmare

images.jpg

Regizorul Joel Souza a fost împușcat de Alec Baldwin pe platoul de filmare al westernului „Rust”
Foto: IMDB

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Regizorul Joel Souza a fost împușcat de actorul Alec Baldwin pe platoul de filmare al westernului „Rust”, la care aceștia lucrau. După ce a fost dus de urgență la spital, unde a avut parte de îngrijiri medicale, se pare că starea regizorului este în prezent una bună.

Joel Souza a fost extrernat din spital

Starea regizorului Joel Souza, împușcat de Alec Baldwin  pare să fie bună, el fiind externat deja din spital, potrivit actriței Frances Fisher. Fisher, una dintre vedetele peliculei, a scris pe Twitter că  „Souza mi-a dat un mesaj că a ieșit din spital". Acesta fusese dus cu ambulanța la centrul medical regional Christus St. Vincent.

Întrebat dacă regizorul a fost externat, purtătorul de cuvânt al centrului medical a spus că nu este autorizat să dea informații despre pacienți.

Cealală persoană împușcată de Alec Baldwin , în mod „accidental”, potrivit reprezentanților actorului. regizoarea de imagine Halyna Hutchins, a fost dusă cu elicopterul la spitalul Universitții New Mexico, unde medicii nu au putut decât să-i declare decesul.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5