Ce sexy este Elizabeth Hurley la 53 de ani!

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley arată sexy în sutien
Elizabeth Hurley adoră să se pozeze sexy în sutien
Foto: Instagram

Focoasa brunetă sexy, Elizabeth Hurley, are vârsta de 53 de ani, dar pare că are numai 20 de ani. Actriţa din „Pact cu diavoliţa” şi seria de filme cu Austin Powers arată extraordinar.

Actriţa britanică Elizabeth Hurley ştie să păcălească timpul şi a rămas sexy şi la vârsta de peste 50 de ani. Ea a pus recent noi poze pe reţelele de socializare care i-au încântat pe fanii ei. Arată incredibil de bine în fotografiile în costum de baie, pe care le-a făcut recent într-o vacanţă în India. Admiratorii nu au întârziat să-i aducă elogii după ce a pus pozele pe reţelele de socializare: Liz, arăţi uluitor!”, “Mi se taie răsuflarea când te văd”. Actriţa Elizabeth Hurley a dezvăluit că fiul său, Damian, 16ani, e cel care îi face pozele în slip şi sutien pe care le pune în mod regulat pe Instagram. Deşi este încă adolescent, băiatul e deja actor. Joacă în serialul australian “Neighbours” şi în filmul american “The Royals”. Tatăl lui este omul de afaceri american Steve Bing, care a negat că ar fi fiul său, atunci când el s-a născut în anul 2002. Acesta a susţinut atunci că a avut o scurtă relaţie “neexclusivă” cu actriţa, dar testele ADN au dovedit apoi că el este cu adevărat tatăl lui Damian. Actriţa britanică nu s-a schimbat deloc de la debut şi până azi. Este la fel de sexy şi suplă, ca întotdeauna. Nu şi-a făcut operaţii estetice, în afară de faptul că şi-a pus silicoane. Nu are riduri şi are aceeaşi siluetă de invidiat şi aceleaşi forme apetisante dintotdeauna. Medicul personal i-a interzis să mai bea cafea şi vin, dacă vrea să nu-şi strice tenul şi să nu se îngraşe. S-a conformat şi acum bea doar vodcă în care pune apă minerală şi  lămâie. După ce l-a născut pe fiul ei, Damian,  a început să aibă mare grijă la alimentaţie. Nu mănâncă decât o singură masă pe zi, la prânz, multe fructe şi legume, carne de pasăre şi peşte. Nu pune gura pe dulciuri. De Sărbători îşi permite doar o tabletă de ciocolată ecologică sau o linguriţă de îngheţată.

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley arată încă sexy , deşi a trecut de 50 de ani
Focoasa sexy Elizabeth Hurley s-a pozat recent într-o vacanţă în India
Foto: Instagram
Face zilnic gimnastică şi doarme opt ore pe noapte, însă adesea se duce înfometată la culcare. Are o avere de 35 milioane de dolari. Actriţa s-a făcut remarcată datorită rolurilor din filmele: “Pact cu diavoliţa” (2000), “Marţianul meu sonat” (1999), “Austin Powers, spionul care mi-a tras-o” (1999), “Austin Powers şi Organizaţia secretă” (1997), “Samson şi Dalila” (1996).  Deşi arată aşa de bine, Elizabeth Hurley e singură. “În majoritate, bărbaţii pe care îi găsesc au foste soţii, foste iubite şi copii. E greu să mai găseşti un bărbat fără obligaţii de vârsta mea”, spune vedeta, care nu vrea să-şi încerce norocul cu tinerei. A fost căsătorită cu omul de afaceri Arun Nayar, între 2007 şi 2011, a avut relaţii cu actorul Hugh Grant între 1987-2000 şi cu jucătorul de cricket Shane Warne, între 2010-2013. Focoasa brunetă sexy, Elizabeth Hurley, nu are noroc în amor!.
Loading...