Ce scumpete de bebeluş are Eva Longoria!

e115_foto1-5col-190-profime.jpg

Actriţa în vârstă de 43 de ani nu pleacă nicăieri fără băieţelul ei, Santiago, în vârstă de 4 luni
Foto: Profimedia

Este o mamă “disperată”! Actriţa Eva Longoria este în al nouălea cer de fericire de când îl are pe fiul ei. Ea spune că se simte pentru prima oară împlinită. E mândră că are o scumpete de bebeluş.

De când a născut, la 19 iunie, Eva Longoria (43 de ani) nu poate sta nici măcar o clipă departe de băieţelul ei, Santiago. Oriunde merge, îl ia cu ea. Recent, ea a fost surprinsă împreună cu fiul său pe străzile din Los Angeles. S-a plimbat împreună cu micuţul în jur de o oră după care a făcut o pauză la o cafea la terasa unui local.

“Mă simt minunat de când sunt mamă. După naştere m-am simţit puţin obosită, cu multă lume în jurul patului meu, medici şi asistente. După ce mi s-a pus copilul în braţe nu am mai auzit nici cel mai mic zgomot. Eram numai eu şi el. Aveam impresia că îl ştiu dintotdeauna”, a spus recent actriţa, care îl consideră pe Santiago “un cadou din cer”.

e2foto2-85-180-profimedia-0.jpg

L-a plimbat pe micuţ pe străzi
Foto: Profimedia

 

Tatăl micuţului, omul de afaceri mexican José Antonio Baston (49 de ani), este şi el înnebunit după micuţ. Longoria cunoscută din serialul “Neveste disperate”, s-a măritat în 2016 cu Baston, preşedinte al Grupo Televisa, cea mai mare televiziune de limbă spaniolă din lume.

Nunta de vis, care a costat 1 milion de dolari (circa 4,3 milioane de lei), a avut loc pe malul unui lac din apropierea oraşului Valle de Bravo, Mexic.

Actriţa a mai fost măritată cu actorul Tyler Christopher (2002 -2004) şi cu baschetbalistul Tony Parker (2007-2011). Însă nu a mai avut copii până acum. Ea are o avere de 35 de milioane de dolari.

 

Loading...

Citește și