Ce salariu uriaș și-a pus tatăl lui Britney Spears pentru a-i gestiona averea. La 22 august se decide soarta vedetei

Britney Spears

Britney Spears ar fi ținută ostatică de tată
Britney nu vrea tatăl, James, să-i mai dirijeze viața
Foto: Profimedia

Tatăl lui Britney Spears și-a pus un salariu uriaș pentru a-i administra averea. Vedeta a fost plasată sub tutela acestuia timp de zece ani.

James Spears și-a pus un salariu uriaș pentru a administra averea fiicei sale, Britney Spears (38 de ani). Vedeta nu are niciun drept asupra propriei averi, toată a fost sub controlul lui timp de un deceniu. Responsabilitatea i-a adus un salariu de 128.000 de dolari lui James Spears. Britney a investit 1 milion de dolari în avocați și consilieri pentru a-și recupera drepturile în 2019. Ea și-a pierdut toate drepturile în 2008, când printr-o hotărâre judecătorească a fost pusă sub tutela tatălui, care a deținut monopolul timp de zece ani. James a renunțat la rolul de tutore din cazua unor probleme de sănătate, dar și fiindcă făcea obiectul unei anchete de violență împotriva nepotului Sean Preston, fiul mai mare al lui Britney, în vârstă de 13 ani.

Ia uitați ce băieți mari are Britney Spears!

Britney Spears rupe tăcerea! A vorbit despre problemele sale psihice: «E un drum singuratic»

Fanii spun că Britney ”e ținută ostatică”

Potrivit fanilor, Britney Spears ”e ținută ostatică”, victima unei rușinoase manipulări. A fost chiar lansată o campanie pentru eliberarea ei sub titlul #FreeBritneySpears pe rețelele sociale la apropierea revizuirii situației sale, la 22 august. Asta l-a făcut pe tatăl divei să se înfurie și să-i numească pe fani ”teoreticieni ai complotului”. Cântăreața spera să-și recapete puterile asupra imperiului pe care l-a construit. Însă nu a obținut câștig de cauză. Jodi Montgomery, șefă a unei forme specializată în gestionarea afacerilor, se îngrijește de averea ei. Montgomery a scris pe site-ul ei că împărtășește intenția de ”a proteja orice abuz fizic și financiar”, ceea ce dă speranța unui deznodământ fericit în cazul vedetei căreia îi administrează averea în prezent. Tatăl lui Britney Spears și-a pus un salariu uriaș pentru a administra averea fiicei, s-a aflat acum, înainte de revizuirea situației ei.

Loading...

Citește și

  • Cântăreaţa Britney Spears a mers săptămâna trecută să cumpere mâncare pentru câinii de la Pet Center din Los Angeles.

  • Michael Jackson a surclasat-o pe Britney Spears în topul căutărilor efectuate pe Yahoo în 2009, punând capăt celor patru ani în care cântăreaţa s-a aflat pe prima poziţie a topului, informează Reuters. Până în luna iunie, când Michael Jackson a încetat din viaţă, inaugurarea preşedintelui Barack Obama generase cel mai mare număr de căutări, potrivit declaraţiilor lui Vera Chan, analist în cadrul Yahoo.