Ce poartă o bombă sexy la plajă. Mișcările ei deșucheate au atras atenția chiar mai tare

frenchy_morgan.jpg

frenchy moragn
Angelique ”Frenchy” Morgan a făcut senzație în Malibu
Foto: Instagram

Angelique ”Frenchy” Morgan (41 de ani), cunoscută din revistele cu iepurași, dar și pentru aparițiile sale dezinhibate, a făcut senzație pe o plajă din Malibu. Costumul de baie, mai mult decât minuscul, a atras privirile multora și a transformat-o în cea mai urmărită persoană de pe plajă.

În urmă cu puțin timp, ”Frenchy” a fost surprinsă de paparazzi purtând câteva fâșii roz peste bustul imens, siliconat, ținuta fiind completată de o fustă mini din latex.

frenchy.jpg

frenchy
”Frenchy” și-a lăsat admiratorii cu gura căscata purtând fâșii în loc de sutien
foto:arhivă personală

 

Cu un bust generos, păr vopsit blond platinat, rochii ultra mulate și exagerat de scurte asortate cu sandale cu platformă și tocuri uriașe, acesta a reușit de-a lungul timpului să fie favorita tabloidelor. Aparițiile sale extravagante s-au transformat într-un adevărat magnet pentru angajații publicațiilor mondene, care îi imortalizează aceste apariții din toate unghiurile posibile.

morgan_fr.jpg

morgan
Angelique ”Frenchy” Morgan, apariție de senzație
foto:arhivă personală

 

Cunoscută din anul 2000, când frumoasa blondină a pozat pentru Playboy, aceasta a condimentat fiecare ședință foto la care a participat. În anul 2004, Angelique ”Frenchy” Morgan s-a mutat din Franța în America și a început să lucreze ca dansatoare exotică în Las Vegas.

După puțin timp, aceasta a participat la diferite reality show-uri cu priză la public. A făcut furori chiar și în Marea Britanie, unde a fost invitata specială a show-ului ”Big Brother” pentru a da culoare emisiunii cu stilul ei aparte.

angelique_frenchy_morgan.jpg

morgan
Frencgy Morgan
foto:moejackson.com

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1