Ce nebună! I-a lăsat mască pe toţi după ce a rămas în fundul gol în platoul de televiziune

spl1405595_001.jpg

courtney stodden, decolteu, blondină
Tinerei de 23 de ani îi place la nebunie să se dea în spectacol
foto Guliver / Splashnews

Fotomodelul Courtney Stodden, 23 de ani, este una dintre cele mai nonconformiste vedete americane. Recent, ea şi-a punctat intrarea în Casa Celebrity Big Brother într-un mod neobişnuit. „Este falsă şi îi place să pozeze în pielea goală. Sunt convins că nu a fost vorba de un accident: rochia a căzut de pe ea pentru audienţe”, au comentat câţiva telespectatori după ce au văzut-o pe blondină în fundul gol.

Nici un moderator de televiziune nu poate fi relaxat atunci când vine în platou Courtney Stodden.

stodden.jpg

courtney stodden, decolteu, blondină
Blondinei îi place la nebunie să se dea în spectacol ori de câte ori are ocazia

Tânăra a intrat în atenţia presei britanice după ce actorul de 57 de ani Doug Hutchinson, cu care era căsătorită din 2011, i-a dat papucii. În 2013, soţul i-a transmis că intenţionează să ceară divorţul, însă a reuşit să îl îmbuneze.

Ei s-au cunoscut pe vremea când Courtney avea 16 ani şi voia să joace în serialul X Files. Recent, Stodden, care s-a născut în Tacoma, Washington, l-a implorat pe fostul soţ să o primească înapoi. Însă, în lipsă de activitate, face scene demne de cascadorii râsului în emisiuni de televiziune...

Loading...
 
 

Citește și

  • Foarte tare! Cum afacerea cu menajerele în pielea goală începea să scârţâie, o agenţie din Roslyn, New York, şi-a reprofilat fetele. Tinerele s-au specializat în gătit, dar o fac într-o variantă extrem de sexy.

  • madonna fotografii nud

    A ajuns Regina muzicii pop, dar şi-a croit drumul în vârful piramidei pornind de jos. Madonna (59 de ani) şi-a câştigat existenţa în anii studenţiei pozând pentru diverşi artişti. Există peste 100 de fotografii cu ea în pielea goală. Recent, au fost scoase la licitaţie cu preţuri pornind de la 500 sau 1.000 dce dolari.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1