Ce mult s-a schimbat! Patrick Duffy nu mai seamănă deloc cu cel pe care îl știai din serialul Dallas

Citeste tot despre: 

Patrick Duffy era unul dintre cei mai arătoși actori în anii ’80 și s-a consacrat odată cu rolul interpretat în serialul Dallas. Anii au trecut, iar „Bobby”, la 69 de ani, arată total schimbat.

Ni-l amintim pe Patrick Duffy cu plăcere din serialul Dallas. Tânărul brunet, chipeș și cu pielea bronzată era opusul lui Larry Hagman, alias J.R. Ewing, care avea în minte numai cum să uneltească pentru a deține supremația în lumea petrolului. Duffy a jucat în serial între 1978 și 1985, an în care s-a convertit la Budhism și a decis să se retragă. Audiențele serialului au scăzut semnificativ după ieșirea din scenă a actorului, așa că a fost convins să revină, un an mai târziu, filmând pentru Dallas până în 1991, an în care i s-a pus capăt proiectului.  

Recent, Duffy a participat la o emisiune difuzată de un post german și a uimit cu noua lui imagine. A albit complet și și-a lăsat plete, înfățișarea lui nemaiavând nicio legătură cu arătosul Bobby din renumitul serial!

Actorul Patrick Duffy s-a născut la 17 martie 1949, in Townsend, Montana, S.U.A. din 15 februarie 1974 este căsătorit cu Carlyn Rosser, cu care are doi băieţi. În 1977 a jucat în "Omul din Atlantis", apoi timp de 13 ani a jucat rolul lui Bobby Ewing în serialul "Dallas". În perioada 1991 - 1998 a jucat în sit-com ul "Pas cu pas" -" Step by step", iar apoi timp de cinci ani, în perioada 2006-2011 a primit rolul lui Stephen Logan din "Dragoste şi putere". În 2012 a reluat rolul lui Bobby Ewing în continuarea serialului "Dallas". În 1986, când deja filma pentru serialul Dallas de opt ani, Patrick a primit o veste groaznică: părinţii lui au fost asasinaţi! Toată America era în stare de şoc!

Marie si Terence Duffy deţineau un bar în Montana, unde erau foarte iubiţi şi respectaţi. Până într-o zi când în local au apărut adolescenţii Kenneth Miller şi Sean Wentz, care nu numai i-au jefuit pe cei doi, dar i-au şi ucis. Au fugit de la locul crimei, însă au fost imediat prinşi şi închişi. "Pentru fiecare lucru nefericit care se intampla, inclusiv moartea parintilor mei, sunt vinovat. Sunt responsabil pentru faptul ca sunt fiul a doi oameni care au fost ucisi. Nu eu am cauzat uciderea lor. Dar daca sufar din cauza asta, este karma mea pe care am avut-o in aceasta viata si in aceste circumstante", declara în 2006 într-un interviu pentru Guardian.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1