Ce mănâncă Gwyneth Paltrow ca să se mențină tânără

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow  face și gimnastică
Diva are un trup perfect la 48 de ani
Foto: Instagram

Revista franceză „Closer” a dezvăluit ce mănâncă Gwyneth Paltrow pentru ca să se mențină tânără. Ea este adepta unui mod de viață echilibrat și sănătos.

Revista franceză „Closer” a dezvăluit ce mănâncă Gwyneth Paltrow (48 de ani), deoarece spune că regimul său alimentar o ajută să nu îmbătrânească. Vedeta a dezvăluit că urmează un regim alimentar cu alimente crude sau ușor preparate la nu mai mult de 47,8 grade C. Gwyneth zice că alimentele trebuie consumate cât mai naturale, pentru a-și păstra vitaminele și mineralele. Diva mai spune că ideal ar fi că mâncăm numai alimente bio, cum face ea, fie că e vorba de fructe, legume, carne sau pește.

După lumânările cu aroma vaginului ei, Gwyneth Paltrow a lansat un vibrator. Actriţa a avut în trecut o colecţie valoroasă de jucării sexuale

Staţi aşa: Gwyneth Paltrow ne anunţă că mai are puţin şi intră la menopauză la 46 de ani

Alimantația bio o ajută să-și păstreze silueta

Alimentele bio sunt bogate în vitamine, minerale și antioxidanți., permițând creșterea energiei, îmbunătățirea sitemului imunitar și păstrarea siluetei, a explicat Gwyneth Paltrow. De aceea, ea nu se îngrașă. Vedeta mai spune că evită orice tip de produs lactat de origine animală. Numai că doctorii atrag atenția ca nimeni să nu aleagă regimul alimentar cu produse crude, precum cel al lui Gwyneth, până nu consultă medicul personal. Sunt persoane cu stomacul sensibil care nu tolerează un astfel de regim. În afară de regimul alimentar strict, diva face și multă gimnastică. Revista franceză „Closer” a dezvăluit ce mănâncă Gwyneth Paltrow.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1