Ce îmbătrânit arată Jason Priestley, Brandon din ”Beverly Hills 90210”!

Ultima actualizare:

    În stânga, Jason, azi, plin de riduri, în dreapta, n rolul lui Brandon, alături de Luke PerryFoto: Instagram
În stânga, Jason, azi, plin de riduri, în dreapta, n rolul lui Brandon, alături de Luke PerryFoto: Instagram

Jason Priestley, Brandon din ”Beverly Hills 90210”, a îmbătrânit foarte mult! La 20 de ani după încheierea serialului, el a ajuns de nerecunoscut.

Actorul Jason Priestley, în vârstă de 51 de ani, binecunoscut pentru rolul lui Brandon din serialul de mare succes ”Beverly Hills 90210”, a îmbătrânit foarte mult. Deși este fericit căsătorit cu Naomi Lowde și au împreună doi copii, Ava și Dashiell, în vârstă de 13 ani, respectiv 11 ani, actorul nu mai are nimic din șarmul extraordinar din trecut. La 20 de ani de la încheierea serialului ”Beverly Hills 90210”, datorită căruia a devenit cunoscut în toată lumea, Jason nu mai seamănă nici pe departe cu adolescentul Brandon pe care l-a interpretat.

Starurile din ”Beverly Hills, 90210” și familiile lor

Actrița Shannen Doherty a împlinit 49 de ani. De pe culmile gloriei, în ghearele cancerului. Ce mesaj a scris de ziua ei

E plin de riduri și a ajuns de nerecunoscut

În anii '90, adolescentele din întreaga lume se ”băteau” să aibă un poster cu Jason Priestley în cameră. Baiatul cuminte din Beverly Hills 90210, cu faţă blandă şi ochi profunzi și misterioși, care îşi proteja necondiţionat sora, făcea senzaţie în serial. Astăzi, Jason nu mai are nimic din bărbatul şarmant de altădată. Actorul care figura în mai toate topurile care contabilizau frumuseţea în urmă cu 20 de ani s-a schimbat radical după ce s-a lăsat pradă viciilor. Jason e plin de riduri, iar ochii lui sclipitori sunt astăzi vlăguiţi. În 1998, a fost arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului. Din cauza beţiei el a intrat cu maşina într-o cabină telefonică. Jason Priestley, Brandon din ”Beverly Hills 90210”, a îmbătrânit foarte mult!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
catrinel menghia instagram jpg
bella hadid profimedia jpg
Actorul și-a iubit nespus soția
savuica jpeg
maestrul costel constantin jpg
banner costel constantin png
noah cyrus sanii goi concert profimedia jpg
cub xonia png
image
actualitate.net
image
actualitate.net