Ce fată frumoasă are Johnny Depp! Seamănă leit cu Vanessa Paradis în tinereţe

24-foto1-90-240-profimedia-0334160454-2.jpg

Lily-Rose Depp (20 de ani) este imaginea Casei Chanel

La vârsta de numai 20 de ani, Lily-Rose Depp, fiica Vanessei Paradis (46 de ani) şi a actorului Johnny Depp (56 de ani), calcă pe urmele celebrilor săi părinţi. Ea este deja o mare vedetă în modă.

Frumoasa Lily-Rose Depp a fost surprinsă nu demult de paparazzi Click! plimbându-se prin Bucureşti, unde a venit pentru a turna un nou film, intitulat ”Voyagers”. Ea a jucat deja în zece filme şi promite să facă mare carieră în cinema ca şi tatăl ei, Johnny Depp. Însă Lily-Rose este înainte de toate, deja, un manechin de succes. Moştenind-o pe mama ei, Vanessa Paradis, cântăreaţă şi actriţă franceză, dar şi fotomodel de carieră, ambasadoarea casei de modă Chanel, între 1991 şi 2015, Lily-Rose Depp s-a afirmat în lumea modei de la vârsta de numai 16 ani. În 2015, ea a devenit noua imagine a Casei Chanel. În acelaşi an a apărut pe prima pagină a revistei “Vogue Paris”, în numărul de Crăciun. În 2016, ea a devenit cea mai tânără imagine a parfumului Chanel No 5. Un an mai târziu a defilat pe podium în rochie de mireasă, tot pentru Chanel. În 2018, Lily-Rose a devenit muză pentru rujul Rouge Coco Gloss şi pentru Lip Blush. După despărţirea părinţilor ei, din 2012, Lily-Rose face naveta între Los Angeles, unde locuieşte tatăl, şi Paris, unde stă mama sa.

Şi Kaia Gerber, fiica de numai 17 ani a frumoasei legende a modei Cindy Crawford (53 de ani) şi a omului de afaceri Rande Gerber (57 de ani), calcă pe urmele celebrilor ei părinţi americani. Deşi are încă o vârstă fragedă, Kaia a demonstrat că îi ies perfect mişcările de fotomodel de talie internaţională. Ea este deja acum unul dintre fotomodelele cele mai căutate din lume. Chiar dacă are doar 16 ani, fiica fotomodelului britanic Kate Moss (45 de ani), Lila Moss-Hack, a debutat deja în modeling în 2018. Fata lui Kate şi a jurnalistului Jefferson Hack (48 de ani) va face o mare carieră în modă, prezic experţii în domeniu. Fiica frumoasei Natalia Vodianova, supermodel de 37 de ani din Rusia, Neva Portman, de 13 ani, pe care o are cu britanicul Justin Portman, cochetează şi ea deja cu moda. Vrea să devină ca mama ei, care a fost unul dintre manechinele cel mai bine plătite între 1990-2000. 

 

Şi ele calcă pe urmele celebrelor sale mamE

Loading...

Citește și

  • Bucureştenii care s-au plimbat zilele acestea în zona Ateneului au putut avea parte de o surpriză de proporţii. Lily-Rose Melody Depp (20 de ani), fiica lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis, se află de aproape o săptămână în ţara noastră. Scopul vizitei? Filmează în mare taină la ”Voyagers”, în regia lui Neil Berg, alături de Isaac Hempstead Wright (Bran din ”Urzeala Tronurilor”).

  • Lily-Rose, Fiica Johnny Depp, model, Jude Law, Sean Penn, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone

    A ajuns în doar doi ani să fie curtată de case mari de modă şi să devină imaginea parfumurilor de fiţă! Lumea îi spune lui Lily-Rose (17 ani) că seamănă cu mama ei Vanessa Paradis, dar că are personalitatea rebelă a tatălui. Aşa că s-a lăsat de şcoală şi s-a făcut vedetă.