Ce fantezie sexuală vrea să-și împlinească Beyoncé

beyonce.jpg

Face sex și când urcă pe scenă
A făcut dezvăluirile într-un interviu recent
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Celebra cântăreață Beyoncé a dezvăluit că visează să-și împlinească o fantezie sexuală. Cînd ești bogat și celebru, te gândești numai la nebunii.

Celebra cântăreață Beyoncé (39 de ani) a dezvăluit că visează să-și împlinească o fantezie sexuală cu soțul său, Jay-Z (51 de ani). Își dorește să facă sex în locuri publice. Mai precis, diva visează să facă sex la Paris, mai precis în Muzeul Luvru. I-ar plăcea la fel de mult să facă sex sub Arcul de triumf din capitala franceză. ”Parisul este un oraș frumos impregnat de senzualitate. Nu e nevoie decât de vin roșu, câteva fructe. De nimic altceva pentru fantezii”, a spus vedeta într-un interviu pentru revista ”Flaunt”.

/Beyoncé, dată în vileag de primul iubit de când nu mai e virgină

 Cum își răsfață Beyonce fetița! Blue Ivy, într-o rochie de 26.000 de dolari

Cum își calmează stresul Beyoncé

În 2003, Beyoncé a dezvăluit de asemenea secretul său pentru a-și calma stresul. Ea zice că pentru a se calma, nu-i este necesar decât să facă dragoste cu soțul său,  Jay-Z. Asta face și înainte de a urca pe scenă. Au fost zvonuri despre infidelitățile lui și de probleme în căsnicia lor. Însă acum sunt mai uniți ca niciodată. După ce au venit pe lume gemenii lor, Sir și Rumi, în urmă cu trei ani, totul merge ca pe roate în viața lor de cuplu. Ei mai au o fiică, Blue Ivy, în vârstă de 9 ani. Celebra cântăreață Beyoncé a dezvăluit că visează să-și împlinească o fantezie sexuală.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1