Ce familia frumoasă are Sylvester Stallone! Actorul de 74 de ani și-a scos fetele la o croazieră

sylvester_stallone_familie_croziera.jpg

Rambo alături de frumusețile lui: Jennifer Flavin, 51 de ani și fiicele lor Sistine, 22 de ani, Sophia, 23 de ani și Scarlett, 18 ani
Rambo alături de frumusețile lui: Jennifer Flavin, 51 de ani și fiicele lor Sistine, 22 de ani, Sophia, 23 de ani și Scarlett, 18 ani
foto: Instagram

S-au săturat să stea în casă și să se ferească de pandemie! Sylvester Stallone, 74 de ani, și-a scos fetele la o plimbare cu vaporașul. Actorul din Rambo obișnuia să își petreacă vacanțele în St Tropez, Franța, dar pandemia i-a dat peste cap planurile așa că și-a luat familia și a ieșit în largul coastelor californiene la bordul unui vas de mici dimensiuni.

Sylvester Stallone, în vârstă de 74 de ani, a făcut pe căpitanul și a închiriat un iaht de mici dimensiuni pentru a păstra tradiția familiei de a petrece o vacanță la început de an în largul mării. Stallone obișnuia să își petreacă vacanțele în St Tropez, Franța, încă din anul 2015. Actorul care are o avere estimată la 400 de milioane de dolari închiria un iaht de lux cu tot cu personal pe perioada unei luni întregi și se bucura de vremea frumoasă din sudul Franței. Însă în acest an, pandemia de COVID-19 i-a dat peste cap planurile. Singurele ieșiri din casă ale starului și ale fiicelor lui au fost până pe plaja din fața vilei lor din Los Angeles.

Citește și:

Stallone își vinde mașina cu 500.000 $. Cum arată luxosul Cadillac personalizat

Ce fete frumoase are Sylvester Stallone. Întreaga familie a ieşit la plajă

Sylvester Stallone a profitat de vremea frumoasă și a ieșit cu vaporul

Sylvester Stallone, 74 de ani, și-a scos fetele la o plimbare cu vaporașul în largul coastei californiene. El a punctat momentul cu o fotografie alături de Jennifer Flavin, 51 de ani și fiicele lor Sistine, 22 de ani, Sophia, 23 de ani și Scarlett, 18 ani. A postat fotografia duminică, 17 ianuarie, pe pagina lui de Instagram și a ținut să sublinieze că e cel mai fericit bărbat din lume alături de asemenea frumuseți.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1