Ce a făcut-o pe Jennifer Lopez să rupă logodna de Alex Rodriguez

jlo.jpg

Jlo zice că e mai fericită îpreună cu copiii
Nu e genul de femeie care așteaptă și plânge
Foto: Getty Images

O sursă apropiată a povestit ce a făcut-o pe Jennifer Lopez să rupă logodna de Alex Rodriguez. Surpriză: nu o interesa dacă a înșelat-o sau nu.

Ce a făcut-o pe Jennifer Lopez (51 de ani) să rupă logodna de Alex Rodriguez (45 de ani), a spus o sursă apropiată de divă pentru revista ”People”. Adevărul este că nu are încredere în el. De aceea, a decis să se despartă. Bomba sexy le-a spus tuturor prietenilor că nu mai suporta să trăiască într-o permanentă îndoială. ”Dacă o înșela sau nu, pentru ea nu a avut importanță”, a precizat sursa mai sus citată. Vor încerca să rămână prieteni și să se respecte. Dar o vor lua pe drumuri diferite.

Jennifer Lopez, ce faci cu mâna acolo?

Secretele concertului de 10 milioane de dolari al lui Jennifer Lopez

Este fericită alături de copii

Jennifer Lopez a spus că numai copiii ei, Max și Emme, de 13 ani, o fac cea mai fericită. Ea nu este de genul femeilor care așteaptă și plâng, a mai spus sursa citată de revista ”People”. Lopez și Alex Rodriguez au recunoscut că și-au încheiat povestea de dragoste de 4 ani. Ea păstrează inelul de logodnă de 1,8 milioane de dolari. Jennifer Lopez a fost măritată cu Marc Anthony între 2004 și 2014 și au împreună o pereche de gemeni, Emme și Max. JLo are o avere de 400 de milioane de dolari..

Loading...
 
 

Citește și