Ce face Ed Sheeran de când s-a închis în casă din cauza epidemiei? Crește pui și plantează zarzavaturi

ed-sheeran-pauza-coronavirus.jpg

Ed Sheeran profită de criza provocată de epidemie și se relaxează la moșia din Suffolk, Marea Britanie
Ed Sheeran profită de criza provocată de epidemie și se relaxează la moșia din Suffolk, Marea Britanie
Foto: Click!
Citeste tot despre: 

Roșcovanul Ed Sheeran, în vârstă de 29 de ani, nu se plânge deloc de izolarea în casă. El s-a retras încă de acum trei săptămâni împreună cu soția lui Cherry Seaborn, de 27 de ani, pe care o iubește încă din liceu, la moșia lor din Suffolk, Marea Britanie, evaluată la 4,5 milioane de dolari. Cât e ziulica de lungă, stă în grădina de zarzavaturi și le dă de mâncare găinilor din curte.

Ed Sheeran profită din plin de criza provocată de noul coronavirus la nivel mondial. El s-a retras împreună cu soția lui Cherry Seaborn, în vârstă de 27 de ani, pe care o iubește încă din liceu, la moșia lor din Suffolk, Marea Britanie. Cântărețul de 29 de ani care are o avere estimată la 160 de milioane de dolari (n.r. unii susțin că ar avea în conturi peste 200 de milioane) s-a apucat să renoveze casa de oaspeți, să planteze porumb și năsturel pe tarlaua de aproape trei hectare pe care o deține și să muncească în grădina de zarzavaturi de lângă casă.

Ed Sheeran crește pui și plantează legume

Ed Sheeran, cantautorul piesei ”Shape of You”, s-a îndrăgostit de viața la țară. Cât e ziua de lungă stă în grădina de zarzavaturi și are grijă de roșii, vinete, ardei, ceapă, fasole și de tufele de zmeură și respectiv de căpșuni. Seara, când îl apucă inspirația se așază la pian și începe să se joace cu claviatura amintindu-și de cotcodăcitul găinilor pe care le crește în curte.

Citește și:

Ed Sheeran a anunţat că ia o pauză de la muzică şi social media

EXCLUSIV Ed Sheeran a mâncat fasole cu ciolan şi mici în România. A stat 4 zile la Snagov şi s-a distrat copios

Ed Sheeran voia să se retragă din muzică din cauza oboselii

După doi ani epuizanți de turneu internațional, Sheeran are timp și pentru el. Roșcovanul anunțase anul trecut că intenționează să ia o pauză pentru a se dedica familiei. Așa că epidemia COVID-19 i-a oferit răgazul mult așteptat. Marea Britanie a înregistrat un bilanț catastrofal de la declanșarea crizei COVID-19, înregistrând peste 55.000 de contaminări și peste 6.100 de decese. Însă până când se încheie criza, Sheeran vrea să își mai cumpere niște capre și niște oi, să construiască o capelă pe proprietatea lui, să termine casa de oaspeți, să își amenajeze în câmp un heleșteu în care să se scalde și să își facă în pivniță un studio de înregistrări. A pregătit pentru asta un buget de peste 1,2 milioane de dolari.

Loading...
 
 

Citește și

  • ed sheeran

    Ultima dorință a Trionei Priestley (15 ani) înainte de a muri a fost să-l audă la telefon pe celebrul Ed Sheeran cum îi cântă piesa favorită, „Little Bird”. Artistul a adus un zâmbet pe buzele fetiței înainte ca ea să se stingă.

  • foto

    Cântăreţul irlandez Ed Sheeran(26 ani) este nevoit să îşi anuleze mai multe concerte din Asia după ce a suferit un accident în urma căruia ambele mâini i-au fost rănite. Artistul a căzut de pe bicicletă după ce ar fi fost lovit de maşină, ceea ce îl face incapabil să susţină concertele din Taipei, Osaka, Seul, Tokyo şi Hong Kong.