Ce bine le stătea împreună! Imaginea care arată că Liz Hurley încă îl iubește pe Hugh Grant

hurley_grant.png

elizabeth hurley hugh grant
Liz Hurley și Hugh Grant, la premiera filmului Notting Hill, 12 aprilie 1999
Foto: Getty Images

Hugh Grant este eternul îndrăgostit de la Hollywood. A jucat în cele mai tari filme romantice dar nu și-a mai găsit perechea după despărțirea de Elizabeth Hurley.

Ca englez în America, cu un accent dificil de copiat şi cu o simpatie şi mai greu de egalat, a fost „frumuşelul“ perfect pentru comediile romantice. Hollywoodul l-a primit cu braţele deschise, iar New York-ul l-a momit cu petreceri scandaloase şi cu femei frumoase. Dar tot L.A.-ul i-a pus capac când, în iunie 1995, a fost săltat într-un raid al poliţiei tocmai când Divine Brown, o prostituată pescuită de pe celebrul Sunset Boulevard, îi făcea sex oral în maşină. După o noapte petrecută în arestul poliţiei, Hugh era arătat cu degetul la toa­te talkshow-urile şi în toate tabloidele de pe ambele maluri ale Atlanticului.

A fost un episod care a dus la căderea din Olimp a lui Cupidon made in UK! Tot asta avea să zguduie din temelii şi povestea de dragoste pe care o trăia alături de frumoasa actri­ţă Elizabeth Hurley încă din 1987. Englezoaica a preferat atunci să închidă ochii şi să lase lucrurile să se reaşeze în matcă, dar nimic nu mai era la fel. După 13 ani împreună, Liz obosise să tot aştepte inelul de logodnă şi, în 2000, a pus capăt poveştii, notează okmagazine.ro.

Liz Hurley și Hugh Grant sunt dovada vie, însă, că doi foști iubiți pot rămâne prieteni foarte buni și după despărțire. Superbul manechin a publicat pe contul ei de Instagram o imagine în care apare alături de Hugh Grant, pe covorul roșu, la premiera unui film care a avut loc în Montreux, în 1994.

Liz i-a urat cu această ocazie „la mulți ani” lui Hugh Grant, care a împlinit 54 de ani. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriți, dar au avut o relație de 19 ani care s-a destrămat, însă, în anul 2000. Dovedind că relația lor este în continuare puternică, doi ani mai târziu, Liz l-a rugat pe Hugh să fie nașul copilului său, Damian.  

„Va rămâne întotdeauna prietenul meu cel mai bun! Îl iubesc, dar mereu a reușit să mă enerveze. L-am găsit fermecător”, a declarat în urmă cu ceva vreme Liz Hurley. 

 

hugh-tinerete.jpg


Hugh Grant a devenit cunoscut prin pelicula ” Four Weddings and a Funeral” (1994)
foto: Cinemagia

liz_hurley.jpg

liz hurley
Elizabeth Hurley nu pare să-l mai urască atât de tare pe fostul său soț
Foto: Getty
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1