Ce bine îi stă lui Gigi Hadid în rol de mămică!

gigi_hadid_-_profimedia-0583756257_1.jpg

Gigi, împreună cu micuţa, în cărucior, şi cu o prietenă
Fotografii: Profimedia/ Instagram
Citeste tot despre: 

E mai fericită ca niciodată! Gigi Hadid se dedică mai mult bebeluşei sale decât carierei de fotomodel în ultima vreme. Ea a fost surprinsă recent de paparazzi în timp ce o plimba pe micuţă cu căruciorul.

Nu se teme de virusul COVID-19! Manechinul Gigi Hadid (25 de ani) şi-a pus mască şi a plecat să dea o tură prin New York, împreună cu micuţa sa şi cu o prietenă. Paparazzi au surprins-o la plimbare vinerea trecută. Împingea de cărucior, în al nouălea cer de fericire. De când a devenit mămică, în urmă cu trei luni, ea se simte împlinită. 

medalion_gigi_hadid_1.jpg

Gigi nu a dezvăluit încă numele bebeluşei

”Pentru Gigi, maternitatea e ceva natural. De aceea se simte aşa de bine ca mamă”, a spus o sursă apropiată divei. Se înţelege perfect cu partenerul său, tatăl fetiţei, cântăreţul Zayn Malik (28 de ani). Ea îl susţine mai mult ca oricând cu prilejul lansării noului său album, ”Nobody Is Listening”. Gigi şi Zayn sunt apropiaţi de familiile lor, care îi ajută la creşterea fetiţei. Ei sunt împreună din septembrie 2015. Gigi are o avere de 29 de milioane de dolari. 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1