Catherine Zeta-Jones înfloreşte, Michael Douglas se ofileşte

Catherine Zeta-Jones, aeroportul LAX, Los Angeles

Catherine Zeta-Jones arată foarte bine, înfloreşte, în timp ce Michael Douglas, ofilit, arată că e mai bătrân cu 25 de ani decât ea
Catherine Zeta-Jones a înflorit, deşi se apropie de 50 de ani, iar soţul său, Michael Douglas, s-a ofilit
Foto: Profimedia

Catherine Zeta-Jones, de 49 de ani, înfloreşte şi Michael Douglas, de 74 de ani, se ofileşte. Ei se pregătesc să serbeze împlinirea a 18 ani de căsnicie.

A început să se vadă bine diferenţa de 25 de ani dintre Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas: ea înfloreşte, el se ofileşte. Actriţa este superbă, deşi se apropie de 50 de ani. Soţul său a început să-şi arate vârsta reală de septuagenar. Lupta cu cancerul, din august 2010, când i s-a descoperit o tumoare la gât, până în 2011, când a dispărut, în urma unor tratamente dure cu chimiotarapie, şi-a spus cuvântul! Michael Douglas (74 de ani) arată tot mai rău. Actorul a fost surprins recent la aeroportul LAX din Los Angeles, foarte îmbătrînit. Era împreună cu soţia lui, Catherine Zeta-Jones (49 de ani), care arată mai bine ca oricând. Se simte iubită de soţ, care îi acceptă orice, ca să nu o piardă, şi împlinită, datorită celor doi copii ai lor, Dylan Michael, de 18 ani, şi Carys Zeta, de 15 ani.

Michael Douglas, aeroportul LAX, Los Angeles

Michael Douglas arată ofilit, în timp ce soţia sa a înflorit, arată mai bine ca oricând
Ofilit, Michael Douglas îşi arată vârsta de septuagenar, în timp ce soţia, Catherine Zeta-Jones, înfloreşte
Foto: Profimedia
Starul a suferit enorm când nevasta mult mai tânără a vrut să dea divorţ de el pentru că a declarat că s-a îmbolnăvit de cancer la gât de la sexul oral. Zeta-Jones s-a lăsat greu împăcată, cu un colier cu platină şi diamante de 40.000 de dolari. I-a reproşat lui Douglas că toată lumea putea să creadă că a luat virusul HPV de la ea, că i-a făcut sex oral. Actriţa suferă de tulburări bipolare, afecţiune psihică din cauza căreia starea ei este mai schimbătoare decât vremea. Asta l-a îmbătrânit şi mai mult pe star. Viciile din trecut, abuzul de alcool şi fumatul excesiv, şi-au pus de asemenea amprenta pe chipul lui. Zeta-Jones şi Douglas împlinesc luna aceasta 18 ani de căsnicie şi au împreună o avere de 345 de milioane de dolari. Catherine Zeta-Jones înfloreşte, Michael Douglas se ofileşte, nu este nici un dubiu.
loading...
Loading...