Catherine Deneuve rămâne internată, iar filmările ce o aveau drept protagonistă au fost suspendate

catherine_deneuve-spital.jpg

Catherine Deneuve rămâne în continuare internată în spital
Foto: Getty

Internată de urgenţă pe 5 octombrie, actriţa Catherine Deneuve, în vârstă de 76 de ani, se află încă în convalescenţă în urma unui accident vascular cerebral. Regizoarea Emmanuelle Bercot aşteaptă să se refacă pentru a relua filmările la „De son vivant”, scrie Le Figaro.

Marţi, Le Parisien a anunţat că regizoarea a decis să suspende filmările până la reîntoarcerea actriţei pe platouri, la începutul anului 2020. 

Filmările, care au fost reluate a doua zi după incident fără Deneuve, ar fi trebuit să dureze nouă săptămâni, până la mijlocul lui decembrie. În aşteptarea refacerii actriţei, au fost finalizate toate scenele în care ea nu apare.

Catherine Deneuve rămâne internată, după ce a suferit un accident vascular cerebral

Catherine Deneuve a suferit AVC în timpul filmării unei scene pentru „De Sont Vivant” în spitalul Gonesse din apropiere de Paris. Nu este cunoscut dacă actriţa - care deţine rolul principal - va reveni în proiectul lui Emmanuelle Bercot, alături de Benoit Magimel şi Cecile de France.

Născută pe 22 octombrie 1943, la Paris, Catherine Deneuve a debutat în „Les Collégiennes”, în 1957. A obţinut consacrarea internaţională cu rolul din filmul „Umbrelele din Cherbourg/ Les parapluies de Cherbourg” (1964), regizat de Jacques Demy. A primit o nominalizare la Oscar (pentru interpretarea din „Indochine”, 1992), un Urs de Argint la Berlin pentru realizări deosebite („8 Femmes”, 2002) şi un trofeu Palme d’Or onorific.

În 2016, a devenit prima femeie recompensată cu premiul Lumière, supranumit de presa franceză „Nobelul pentru film”.

 

Loading...

Citește și