Cât de frumoasă este fetiţa lui Kim! Prima imagine cu noul membru al clanului Kardashian

kim_main.jpg

Foto
Kim Kardashian a devenit mamă pentru a treia oară
Foto: Getty

Activitatea online a celei mai mari dintre surorile Kardashian este urmărită de zeci de mii de oameni, aşadar ea are grijă să împrtăşească momentele importante din viaţa sa cu cei care o admiră. Kim a devenit mamă în luna ianuarie, pentru a treia oară, cu ajutorul unei mame surogat, dar abia acum a făcut publică o fotografie cu cel mai nou membru al familiei.

Kim Kardashian, în vârstă de 37 de ani, a încărcat o fotografie cu Chicago, fiica născută în ianuarie de o mamă surogat. Imaginea este adorabilă, având un filtru care le permite celor două să aibă urechi de ursuleţi de pluş şi nasuri roz. Este pentru prima dată când vedeta postează o fotografie cu fiica sa pe reţelele de socializare. Chicago a putut fi văzută şi într-o înregistrare video pe care sora lui Kim Kardashian, Kylie Jenner, a distribuit-o când a născut-o pe propria fiică, Stormi, în urmă cu doar câteva săptămâni, relatează mirror.co.uk.

untitled.png

Foto
Kim Kardashian, alături de Chicago
Foto: Arhivă personală

Kim, protagonistă în reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians" a născut ea însăşi primii doi copii, dar a optat în cel de al treilea caz pentru o mamă surogat din cauza unor potenţiale probleme de sănătate legate de o nouă sarcină, În jurul deciziei sale de a alege o mamă surogat au circulat diferite zvonuri, unele dintre acestea făcând referire la regulile stricte pe care trebuia să le respecte cea care îi purta copilul. Cea mai bizară dintre cerinţele pe care tânăra, care a primit 5.000 de doalri pentru serviciul său, a fost nevoită să o îndeplinească a fost interdicţia de a mângâia pisici.

rs_1024x759-180207123032-1024.stormi-webster-kylie-jenner-instagram-kf.2718.png

foto
Fotografia încărcată de mezina familiei Kardashian
Foto: Arhivă personală

Kayne West şi Kim mai sunt părinţii unei fiice, pe nume North, în vârstă de 4 ani şi a unui fiu, Saint, de doar 2 anişori. Clanul Kardashian se măreşte de la o zi la alta. Kylie, mezina familiei, a născut acum câteva săptămâni, iar Khloe urmează să aducă pe lume un copil în curând.

Loading...

Citește și