Casa în care murit George Michael s-a vândut cu 3,4 milioane de lire sterline

george_michael.jpg

George Michael
George Michael, născut pe 25 iunite 1963 - decedat pe 25 decembrie 2016
Foto: Gettyimages

Casa cântărețului George Michael, care a decedat în ziua de Crăciun la doar 53 de ani, a ajuns la un cuplu care nu și-a declinat identitatea. Conacul s-a vândut cu 3,4 milioane de lire sterline. Vila din Oxfordshire, Anglia, în care a fost găsit mort în 2016 superstarul George Michael, se află în Goring-on-Thames, un sătuc de nici 9 kilometri, la est de Londra. Cei doi cumpărători s-au mutat acum două săptămâni și pledează pentru intimitatea și liniștea lor.

Casa lui George Michael a fost vândută recent. Vila a fost îndrăgită profund de cânărețul milionar Michael, pe care a transformat-o într-un cămin intim cu iubitul său, Fadi Fawaz (46 ani), cu care și-a petrecut ultimii ani din viață. Timp de patru ani au avut o relație până ce moartea i-a despărțit. Cei doi necunoscuți care au investit în imobil nu s-au speriat la gândul că, după cum spun vecinii, spiritul lui Michael băntuie încăperile cu lemn vechi din secolul 16.

 

Casa în care a murit George Michael, cumpărată de un cuplu

George, care strânsese o avere de 200 de milioane de dolari până la momentul morții sale, a iubit acea casă pentru singurătatea și siguranța pe care i-o oferea. Chiar atât de mult încât în 2004 s-a filmat pentru Oprah Winfrey, mediatoarea TV americană, să îi arate ”cuibușorul lui de nebunii”. Fanii au făcut eforturi susținute, precum petiții și presiuni asupra familiei, pentru ca vila, care datează din secolul 16,  să fie transformată într-un muzeu memorial. Familia, pe de altă parte, se ruga de fani să nu mai lase poze și flori în fața proprietății.

George Michael le-a lăsat casa, prin testament, surorilor

Conform testamentului cântărețului, casa rămăsese surorilor lui, Yioda și Melanie Panayiotou, iar frizerul libanez Fadi Fawaz, care îi era iubit atunci, nu a primit nimic. Se zvonea că, deși nu este trecut în testament, partenerului de patru ani al lui George, i se va încredința această casă pentru a-și ține gura, întrucât știa prea multe dintre secretele cântărețului. Acum, avocatul familiei, John Reid, îi roagă pe fanii lui George Michael, prin intermediul presei: ”Vă rugăm frumos să lăsați noii proprietari să se bucure de intimitate, la fel cum a făcut-o și George”. Fadi Fawaz a locuit în vilă până la data vânzării, fiind obligat să se mute în momentul în care noii proprietari s-au decis să-și intre în drepturi.

 

Autorul piesei ”Last Christmas” s-a ridicat la cer în seara de Crăciun

George a fost laureatul a două premii Grammy,  trei ale premiilor britanicilor (Brits Awards), patru din partea MTV și trei de la americani (American Music Awards), a vândut aproximativ 115 milioane de CD-uri la nivel global, ceea ce l-a făcut unul dintre cei mai prestigioși și vânduți artiști britanici din toate timpurile. A început să cânte cu Andrew Ridgeley în 1981, în duo-ul Wham!, apoi a urmat o carieră solo. Nu a avut niciodată copii, întrucât majoritatea vieții și-a petrecut-o alături de bărbăți, deși susținea că ar fi bisexual. A fost găsit mort în ziua de Crăciun în 2016, de iubitul lui, Fadi. În 2017 s-a dezvăluit că a murit de cardiomiopatită dilatativă, afecțiune care constă în slăbirea mușchiul inimii.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1