Cardi B, scandal cu poliția. Și-a apărat soțul cu care e în divorț

cardi_b.jpg

Cardi B zice că îl va iubi pe soț toată viața
Cardi B divorțează după 3 ani d ela nunta cu Offset
Citeste tot despre: 

Cardi B a făcut scandal cu poliția sâmbătă. Cântăreața a urlat la polițiști să-l elibereze pe soțul Offset, după ce a fost reținut la un miting pentru susținerea președintelui Donald Trump.

Cântăreața Cardi B (27 de ani) a făcut scandal, sâmbătă, cu poliția din Beverlly Hills, California, SUA. Ea a cerut să fie eliberat soțul rapper, Offset, (28 de ani), care fusese reținut pentru că ar fi îndreptat arma spre suporterii lui Trump. ”E soțul meu. De ce îndreptați arma spre el”, a țipat artista, deși e în divorț cu acesta. Rapperul fusese reținut în timp ce 40.000 de oameni urmăreau în direct pe o rețea socială. În cele din urmă, rapperul a fost eliberat.  

Cele mai sexy ținute purtate de Cardi B! Artista și-a etalat silicoanele în haine minuscule

Viaţa de divă nu este deloc uşoară! Cardi B şi-a distrus picioarele din cauza zborurilor cu avionul

Soțul i-a fost infidel

Cardi B a decis nu demult să dea divorț de Offset după numai 3 ani de căsnicie. Se zvonea mai demult că vor să se despartă, iar speculațiile se pare ca au avut un fundament real. Ea se luptă acum cu rapperul să obțină custodia fiicei lor, Kulture, în vârstă de doi ani, și pensie alimentară. Cardi B și Offset s-au căsătorit în secret în 2017. Cântăreața a depus actele de divorț la tribunalul din comitatul Fulton, Atlanta, Georgia, statul unde a fost născut fostul său soț. Audierile în procesul de divorț vor începe la 4 noiembrie. Cu lacrimi în ochi, Cardi B a explicat că îl va iubi toată viaţa pe fostul ei soţ de care se vede nevoită să divorțeze. Se zvonește că ea ar fi descperit că Offset nu este fidel. Cardi B a făcut scandal cu poliția sâmbătă pentru soțul său.

Loading...

Citește și

  • cardi b sedinta foto gravida instagram

    Cardi B a devenit mămică pentru prima oară la 25 de ani. Cântăreaţa americană a născut o fetiţă, pe care o va boteza Kulture. Artista a făcut anunţul printr-o postare incendiară pe Instagram. Cardi B a postat câteva imagini cu burtica uriaşă, în care apare complet goală.

  • cardi b offset divort

    Încă un cuplu de celebrităţi se destramă! Cardi B (26 de ani) divorţează de rapperul Offset (26 de ani) la doar câteva luni după ce a născut. Vestea a căzut ca o bombă pentru că după mariajul lor secret din septembrie 2017, cei doi păreau îndrăgostiţi până peste cap unul de celălalt. Cu lacrimi în ochi, Cardi B a explicat că îl va iubi toată viaţa pe fostul ei soţ de care se vede nevoită să se despartă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1