Cardi B, divorț după numai 3 ani de căsnicie

Cardi B

Cardi B avea mai demult d egând să divorțeze
Se luptă acum pentru fiica ei
Foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

Cardi B a decis să dea divorț de Offset după numai 3 ani de căsnicie. Se zvonea mai demult că vor să se despartă, iar speculațiile se pare ca au avut un fundament real.

După 3 ani de căsnicie, cântăreața Cardi B (27 de ani) a decis să divorțeze de soțul său, Offset (28 de ani). Ea se luptă acum cu rapperul să obțină custodia fiicei lor, Kulture, în vârstă de doi ani, și pensie alimentară. Cardi B și Offset s-au căsătorit în secret în 2017. Cântăreața a depus actele de divorț la tribunalul din comitatul Fulton, Atlanta, Georgia, statul unde a fost născut fostul său soț. Audierile în procesul de divorț vor începe la 4 noiembrie.

Viaţa de divă nu este deloc uşoară! Cardi B şi-a distrus picioarele din cauza zborurilor cu avionul

Cele mai sexy ținute purtate de Cardi B! Artista și-a etalat silicoanele în haine minuscule

Lucrurile nu mai mergeau bine între ei de anul trecut

cardi_b_offset.jpg

cardi b offset divort
Cardi B şi Offset s-au căsătorit în septembrie 2017
Foto: Guliver / Gettyimages

Cardi B a anuţat, încă de anul trecut, în decembrie, că vrea să se departă de rapperul Offset, la doar câteva luni după ce a născut. Vestea a căzut [AA1] ca o bombă pentru că cei doi păreau îndrăgostiţi până peste cap unul de celălalt. Cu lacrimi în ochi, Cardi B a explicat că îl va iubi toată viaţa pe fostul ei soţ de care se vede nevoită să divorțeze. Cântăreaţa de rap a născut în 2018 pr micuța Kulture Kiari Cephus şi părea extrem de împlinită alături de soţul ei, rapperul Offset. Însă aparenţele înşală întotdeauna. „Toată lumea mă bătea la cap cu privire la relaţia mea amoroasă. Am încercat să rezolv problemele cu tatăl copilului meu şi timp de câteva minute am avut o discuţie aprinsă. Suntem foarte buni prieteni, suntem buni parteneri de afaceri, dar lucrurile dintre noi nu mai mergeau de ceva vreme”, a explicat Cardi B. Cardi B a decis să dea divorț de Offset după numai 3 ani de căsnicie.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1