Cardi B a devenit mămică! Modul inedit prin care le-a dat vestea fanilor

cardi-b-gravida-instagram.jpg

cardi b sedinta foto gravida instagram
Cardi B a devenit mămică pentru prima oară
foto: Instagram

Cardi B a devenit mămică pentru prima oară la 25 de ani. Cântăreaţa americană a născut o fetiţă, pe care o va boteza Kulture. Artista a făcut anunţul printr-o postare incendiară pe Instagram. Cardi B a postat câteva imagini cu burtica uriaşă, în care apare complet goală.

Nu ştim dacă s-a inspirat de la Beyonce, însă cu puţin timp înainte de a naşte, Cardi B (numele de scenă al lui Belcalis Almanzar) a realizat o şedinţă foto într-o cameră plină de flori. Dacă Queen B a purtat sutien şi o pereche de pantaloni extrem de scurţi, Cardi B s-a lăsat fotografiată goală puşcă.

b.jpg

beyonce
Beyonce și Jay-Z mai au împreună o fetiță de cinci ani
Foto: Instagram
 

Într-una din imagini, cântăreaţa îşi mângâie burtica cu o mână, iar cu cealaltă îşi acoperă sânii. Cu această ocazie, fanii i-au admirat şi tatuajele de pe corp. Cardi B a născut marţi, 10 iulie, o fetiţă. Pentru artistă este primul copil, în timp ce iubitul ei, rapperul Offset, mai are trei copii din relaţii anterioare.

cardi-b-gravida-instagram.jpg

cardi b sedinta foto gravida instagram
Cardi B s-a pozat goală puşcă
foto: Instagram

 

Cele trei imagini postate de cântăreaţă pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de 27,6 milioane de fani, au strâns peste 17 milioane de aprecieri. Fanii au felicitat-o pentru naştere şi au complimentat-o pentru felul în care arăta gravidă în ultimul trimestru. Deocamdată, artista nu a pus nicio imagine cu bebeluşul ei.

cardi-b-instagram-gravida.jpg

cardi b sedinta foto gravida instagram
Cardi B a născut marţi, 10 iulie, o fetiţă
foto: Instagram

 

 

Loading...

Citește și