Cântăreaţa Cardi B divorţează după un an de căsnicie. Motivul este incredibil!

cardi_b_offset.jpg

cardi b offset divort
Cardi B şi Offset s-au căsătorit în septembrie 2017 şi au divorţat la scurt timp după ce au devenit părinţi
Foto: Guliver / Gettyimages
Citeste tot despre: 

Încă un cuplu de celebrităţi se destramă! Cardi B (26 de ani) divorţează de rapperul Offset (26 de ani) la doar câteva luni după ce a născut. Vestea a căzut ca o bombă pentru că după mariajul lor secret din septembrie 2017, cei doi păreau îndrăgostiţi până peste cap unul de celălalt. Cu lacrimi în ochi, Cardi B a explicat că îl va iubi toată viaţa pe fostul ei soţ de care se vede nevoită să se despartă.

Cardi B divorţează de soţul ei după doar un an de căsnicie. Vestea a fost făcută publică în seara de marţi spre miercuri, pe pagina de Instagram a cântăreţei. Cardi B a postat un mesaj trist prin care spune sec „Şi uite aşa s-a dus şi pacea şi iubirea”. Cântăreaţa de rapp a născut în urmă cu doar câteva luni o fetiţă pe nume Kulture Kiari Cephus şi părea extrem de împlinită alături de soţul ei rapperul Offset. Însă aparenţele înşeală întotdeauna. „Toată lumea mă hârjonea şi mă bătea la cap cu privire la relaţia mea amoroasă. Am încercat să rezolv problemele cu tatăl copilului meu şi timp de câteva minute am avut o discuţie aprinsă. Suntem foarte buni prieteni, suntem buni parteneri de afaceri, dar lucrurile dintre noi nu mai mergeau de ceva vreme”, a explicat Cardi B.

De ce divorţează Cardi B de Offset după un an de căsnicie?

Toată umea îl acuză pe Offset de infidelitate, însă Cardi B a decis să îşi spele sufele în familie. Aşa că justificările date de ea cu privire la divorţ au sunat aşa: „Nu este vina nimănui. Este ca şi cum la un moment dat realizezi că te-ai maturizat şi ai pierdut iubirea pe drum, în timp ce creşteai mare. Asta am realizat amândoi şi am decis să nu mai fim împreună. O să ne ia ceva vreme până când o să punem la punct documentaţia pentru divorţ, dar un lucru e sigur: nu mai suntem împreună. O să îl iubesc toată viaţa mea pentru că este tatăl fiicei mele”. Offset, pe numele lui real Kiari Kendell Cephus (26 de ani) s-a născut în Bronx şi mai are încă trei copii din relaţiile anterioare.

Citeşte şi:

Unii divorţează după o lună, alţii au 61 de ani împreună

Iată faţa lui Robert DeNiro după ce a anunţat că divorţează de Grace Hightower

Ce iubiţi a mai avut Cardi B?

Cardi B (26 de ani) este una dintre cele mai de succes cântăreţe de rapp americane. S-a cuplat cu Offset la începutul lui 2017, în septembrie s-au căsătorit, la 11 iulie 2018 a născut primul copil al familiei. Între 2015-2016 Cardi B a fost cuplată cu rapperul Tommy Geez. În 2015, a avut o aventură cu King Yella şi în acelaşi an a fost cuplată cu DJ Self. 

Loading...

Citește și