Cancerul a îngenuncheat-o. Olivia Newton-John a reînvățat să meargă după 27 de ani de luptă cu boala

olivia_newton_john.jpg

olivia newton-john
Olivia Newton-John a mărturisit că a reînvățat să meargă
Foto: Getty

De mai bine de un sfert de secol, Olivia Newton-John, ajunsă la 70 de ani, se luptă cu cancerul. Actrița din "Grease" a mărturisit să a decis să se concentreze asupra timpului pe care îl mai are de trăit și că nu se lasă învinsă, deși boala a recidivat pentru a treia oară.

Olivia confirmat că boala a ajuns în stadiul 4 de metastază şi că celulele canceroase s-au răspândit în tot corpul. Din cauza cancerului, Olivia Newton-John a fost nevoită să reînveţe să meargă, a povestit ea: "A fost un an plin de provocări, pentru că mi-am rupt coccisul şi a trebuit să reînvăţ să merg şi să fac alte lucruri. Dar sunt puternică şi am revenit. Mă simt bine şi apreciez fiecare minut din viaţa mea. Am o atitudine pozitivă în viaţa mea şi în faţa bolii. Sper să-i pot inspira şi pe alţii să fie la fel de pozitivi în povestea lor. Sunt fericită dacă îi distrez pe oameni, dar sunt şi mai fericită când îi ajut. Ştim că vom muri într-o zi, dar nu ştim când. Când primim un diagnostic de cancer sau unul care ne înfioară, ne imaginăm o dată limită. Aşa că, fiecare zi este un cadou", a spus Olivia la emisiunea "60 Minutes Australia". 

Olivia Newton-John are cancer în fază terminală

olivia_newton-john.jpg

olivia newton-john
Olivia Newton-John își păstrează zâmbetul pe buze chiar dacă trece prin asemenea greutăți
Foto: EPA

 

Olivia a avut mult de suferit de-a lungul vieții. Aceasta se luptă de peste un sfert de veac cu cancerul. În 1992, artista a fost diagnosticată prima dată cu boala nemiloasă. A fost operată, i s-a extirpat sânul afectat şi a făcut chimioterapie. A fost nevoită să renunţe la un turneu şi să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a lupta cu boala.

În cele din urmă a învins cancerul şi a susţinut campanii privind efectuarea de analize pentru depistarea la timp a maladiei. Însă bucuria nu a durat mult! În 2013, cancerul de sân a recidivat. L-a învins şi de această dată, deşi boala apucase să se extindă spre umăr.

Bucuria nu a durat prea mult timp însă. Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară. Recent, diva a mărturisit că, de data asta, i-a afectat grav coloana vertebrală. Este pentru a treia oară în trei decenii când medicii îi pun un diagnostic crunt. „Timpul trece repede, mă gândesc adesea că a venit timpul să mă retrag din industria de divertisment. De 26 de ani trăiesc cu moartea în mine”, a spus recent celebra cântăreaţă şi actriţă, copleşită de luptele cu cancerul.

Soţul este alături de ea în tot ce face

olivia_newton_john_sot.jpg

olivia newton john sot
Este măritată cu John Easterling din anul 2008
Foto: Getty

 

Olivia Newton John este căsătorită cu John Easterling din anul 2008. A declarat în repetate rânduri că datorită lui găseşte puterea de a lupta cu depresia cauzată de recidivarea repetată a bolii. Ea are o fiică din căsnicia cu Matt Lattanzi dintre 1984-1995, pe nume Chloe Rose, de 33 de ani, care, după ce a lucrat ca fotomodel, s-a orientat recent către industria cinematografică. Chloe Rose Lattanzi vrea să îşi urmeze mama în industria filmului.

 

 

Citește și:

Olivia Newton-John arată senzaţional, deşi de 27 de ani luptă cu cancerul

Olivia Newton-John are cancer în fază terminală. Ce mărturisiri a făcut actrița

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...

Citește și

  • Timp de patru decenii, John Travolta şi Olivia Newton-John nu s-au mai văzut sub luminile proiectoarelor de când au turnat pentru celebrul film “Grease”. Nu demult, la Los Angeles, cuplul mitic s-a reîntâlnit.

  • olivia newton john los angeles 2018 gala

    Cumplit! Îndrăgita actriţă şi cântăreaţă Olivia Newton-John (69 de ani) a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară. Vedeta a făcut recent mărturisirea şi a declarat că soţul o sprijină în lupta cu nemiloasa boală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1