Cameron Douglas umblă cu tatăl şi bunicul tatuaţi pe coaste

c115_foto1-140-200-profimedia-0438828266.jpg

Fiul lui Michael Douglas defilează la bustul gol prin New York pentru că se mândreşte cu familia lui
Foto: Profimedia

Oaia cea neagră a familiei Douglas şi-a reînnoit colecţia de desene corporale! Cameron Douglas (40 de ani) a luat-o pe drumuri greşite după divorţul tatălui său de actriţa Diandra Luker, din 1995. Scăpat din mâna părinţilor, a fost arestat de cinci ori pentru trafic cu droguri până în 1999. După şapte ani de închisoare, rebelul s-a împăcat cu familia şi şi-a tatuat tatăl şi bunicul în dreptul toracelui.

Sub chipul lui Michael Douglas (n.r. din filmul ”Wall Street” - 1987) şi al lui Kirk Douglas (n.r. din filmul ”Spartacus” - 1960), Cameron a scris cu majuscule ”fără vârstă” (timeless) în semn de respect pentru cele două rude ale sale care au intrat în istoria cinematografiei.

Cameron a fost surprins zilele trecute defilând la bustul gol prin New York şi etalându-şi mândru desenele corporale. Fiul rebel al Diandrei Luker şi al lui Michael a fost eliberat din puşcărie la 1 august 2016 şi a îmbrăţişat cariera de actor, pentru a duce mai departe tradiţia familiei.

În 2016 s-a cuplat cu Viviane Thibes şi au împreună un copil, pe Lua Izzy Douglas. Însă până la această dată, tânărul care va moşteni într-o bună zi o parte din averea de 300 de milioane de dolari a lui Michael Douglas (74 de ani) a fost un pericol public.

 

A fost arestat de cinci ori până în 1999 pentru deţinere şi trafic de droguri. În 2007, poliţiştii găsesc o seringă cu cocaină în maşina lui, iar în iulie 2009 Cameron este arestat de poliţiştii anti-drog pentru că avea asupra lui 230 de grame de metamfetamine. Riscă o pedeapsă de la 10 ani de detenţie şi până la închisoare pe viaţă pentru faptele sale.

În ianuarie 2010, recunoaşte că şi-a obligat iubita să îi aducă în centrul de detenţie heroină ascunsă într-o periuţă de dinţi.

Michael Douglas, recunoaşte public la scurt timp după acest incident că ”toate acestea se întâmplă pentru că el a fost un tată rău”. În decembrie 2011, pedeapsa îi este prelungită cu încă patru ani şi jumătate. Un an mai târziu, un alt deţinut îi rupe femurul şi ajunge la spital.

În 2013, Cameron pică un test de dopping şi este trimis la ”izolare”. După câteva luni face apel şi îi este redusă pedeapsa. În august 2016, Cameron iese din puşcărie. Michael Douglas face eforturi supraomeneşti să îl reintegreze în familie şi să îi găsească de lucru.

Click! spune

Cameron Douglas s-a născut la 13 decembrie 1978, în Santa Barbara, California, SUA. Este absolvent al şcolii Eaglebrook. A jucat în patru filme: ”Băiat de treabă” (1997, alături de Jackie Chan), ”În familie” (2003, alături de tatăl, bunicul şi bunica lui), ”Adam şi Eva” (2005) şi ”Copii de bani gata” (2008). Cameron este cuplat din 2016 cu Viviane Thibes şi au împreună un copil, pe Lua Izzy, de un anişor.

Loading...