Cameron Diaz și-a anunțat retragerea definitivă din actorie

Cameron Diaz

Se ocupă de familie
Are destui bani
Foto: Instagram

Cameron Diaz și-a anunțat recent retragerea sa definitivă din actorie. Ea a spus că nici nu se gândește să se mai întoarcă vreodată în platourile de filmare, fiindcă vrea să se dedice total îngrijirii fiicei sale, Raddix Madden, născută în decembrie 2019

Cameron Diaz și-a anunțat recent retragerea sa definitivă din actorie în emisiunea de radio Quarantined With Bruce. Actrița a spus că prioritatea sa actuală este să fie mamă și soție, pe care o consideră ”cea mai bună” in viața sa. Ea a spus că nu mai poate să țină ritmul se dinainte. Nu ar concepe să se îndepărteze de fiica sa pentru a turna un film. În afară de familie, Cameron mai e preocupată de a-și promova marca sa de vin ”Avaline”. ”Am decis că vreau alte lucruri de la viață. Am trecut prin lucruri grele atât de mult timp, lucrând, făcând filme, fără să am timp pentru viața personală. M-am oprit ca să mă focalizez pe viața personală, să stau cu familia mea, cu soțul și prietenii”, a ținut să sublinieze vedeta.

Cameron Diaz: «M-am pensionat că nu mai suportam autografele»

Cameron Diaz nu-și face probleme cu mirosul de transpirație: „Nu folosesc deodorant”

Are o avere de 140 de milioane de dolari

Cameron Diaz şi-a şocat fanii când şi-a anunţat retragerea din industria filmului. După o carieră de peste 20 de ani, ea a strâns o avere de 140 de milioane de dolari şi a decis să se dedice familiei. Când spui Cameron Diaz, spui ”Masca” – 1994, ”Mari, cea cu vino-ncoa” – 1998, ”Vanilla Sky” – 2001 şi ”Îngerii lui Charlie”, între 2000 şi 2003. Blonda, care are o siluetă de fotomodel şi astăzi, la 1,73 metri înălţime, e una dintre cele mai frumoase actriţe din lume, s-a măritat în 2015 cu Benji Madden, 41 de ani. Trei ani mai târziu a pus punct carierei şi a devenit casnică. Cameron Diaz și-a anunțat recent retragerea sa definitivă din actorie.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1