Cameron Diaz: «M-am pensionat că nu mai suportam autografele»

15_foto1-140-180.jpg

Cameron Diaz

Cameron Diaz şi-a şocat fanii anul trecut când şi-a anunţat retragerea din industria filmului. După o carieră de peste 20 de ani, ea a strâns o avere de 140 de milioane de dolari şi a decis să se dedice familiei. Recent, Cameron şi-a explicat motivele care au făcut-o să ia această decizie.

Când spui Cameron Diaz, spui ”Masca” – 1994, ”Mari, cea cu vino-ncoa” – 1998, ”Vanilla Sky” – 2001 şi ”Îngerii lui Charlie”, între 2000 şi 2003. Blonda, care are o siluetă de fotomodel şi la cei 46 de ani, 1,73 metri înălţime, e una dintre cele mai frumoase actriţe din lume, s-a măritat în 2015 cu Benji Madden, 40 de ani. Trei ani mai târziu a pus punct carierei şi a devenit casnică. ”Benji e cel mai frumos lucru din viaţa mea. Nu mai suport să dau autografe, să fac frumos pe covorul roşu şi să stau în lumina reflectoarelor. Pentru mine meseria de actriţă a fost stresantă pentru că mă obliga să mă comport artificial. Nu puteam fi eu însămi atunci când ieşeam în public.

15_foto1-140-180toata.jpg

Nemachiată, încărcată de plase şi sacoşe, Cameron Diaz, 46 de ani, nu se mai fereşte de paparazzi de când s-a retras din carieră

De când m-am pensionat, simt că am renăscut”, a declarat Cameron recent pentru revista InStyle. Apropiaţii au declarat zilele trecute pentru National Enquirer că, ”de aproape doi ani, Cameron încearcă în disperare să rămână gravidă, dar toate tentativele au eşuat, iar asta a dărâmat-o psihic pentru că îşi doreşte enorm un copil”. ”Nu duc dorul platourilor de filmare. Am început o afacere cu produse de înfrumuseţare şi mi-am concentrat întreaga energie în acest sens. Nu mă plictisesc deloc şi fac piaţa în mod regulat pentru că am redescoperit viaţa de om obişnuit, care nu mai are de ce să pozeze frumos atunci când dă peste un paparazzi pe stradă”, a explicat Cameron. 

 

Loading...

Citește și