Bryan Adams a cântat la chitară până i-a dat sângele. Starul canadian a postat o fotografie șocantă!

bryan_adams_deschidere_scena.jpg

Bryan Adams, 61 de ani, bucuros că a putut reîncepe seria spectacolelor după un an în care s-a ascuns de pandemie în casă
Bryan Adams, 61 de ani, bucuros că a putut reîncepe seria spectacolelor după un an în care s-a ascuns de pandemie în casă
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Bryan Adams, în vârstă de 61 de ani, știe mai bine ca oricine că arta presupune sacrificiu, după aproape 40 de ani de carieră. Cântărețul canadian și-a șocat fanii cu o fotografie surprinzătoare în care le arată degetul arătător plin de sânge.

Bryan Adams, în vârstă de 61 de ani, a postat o fotografie cu degetul arătător plin de sânge. El a explicat în contextul anunțului făcut cu privire la turneul mondial din 2022 când va reveni în Marea Britanie că a cântat la chitară până când nu a mai putut. El a anunțat lansarea noului album intitulat ”So Happy It Hurts” și a ținut să sublinieze că uneori arta presupune multă suferință. Adams a ținut să le amintească fanilor că le-a dus dorul în perioada de absență cauzată de pandemie și că abia așteaptă să îi întâlnească.

Citește și:

Cum petrece Bryan Adams în carantină? Cântărețul de 61 de ani le-a arătat fanilor cum își umple timpul

Bryan Adams sparge gheața în pandemie. A anunțat că pleacă în turneu

bryan_adams_deget_ranit_de_chitara.jpg

Cântărețul și-a șocat gfanii cu poza rănii de la deget, cauzată de corzile chitarei
Cântărețul și-a șocat gfanii cu poza rănii de la deget, cauzată de corzile chitarei
foto: Instagram

Bryan Adams avere de 65 de milioane $

Bryan Adams, 61 de ani, a stat departe de scandalurile din showbiz. El se iubește cu actrița britanică Alicia Grimaldi (39 de ani) din anul 2009. Multă vreme lumea a crezut că Alicia este asistenta lui personală, pentru că Bryan nu voia să o expună paparazzilor. Cei doi au doi copii împreună, pe Mirabella, de 9 ani și pe Lula Rosylea, de 7 ani. Bryan Adams are o avere estimată la 65 de milioane de dolari și în 2020 a fost nevoit să anuleze o serie de concerte din cauza pandemiei. A vrut să plece în turneu în aprilie 2021, dar a reprogramat mare parte din spectacole din cauza evoluției pandemiei din Marea Britanie, Germania și Irlanda de Nord.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5