Bruce Willis s-a îmbătat atât de tare încât a fost dus pe braţe la maşină! În ce hal a ajuns actorul...

bruce_willis_deschidere.jpg

bruce willis beat club londra
Bruce Willis are 63 de ani şi îi place băutura
foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

O fi el „greu de ucis”, dar nu e deloc greu de îmbătat! Zilele trecute, Bruce Willis s-a îmbătat atât de tare încât a fost cărat pe braţe până la maşină pentru că nu se putea ţine pe picioare. Actorul în vârstă de 63 de ani a petrecut într-un club din Londra până noaptea târziu. A avut nevoie ca bodyguarzii clubului să îl ducă pe braţe până la maşină pentru că actorul se împleticea vizibil şi abia dacă era în stare să articuleze două cuvinte inteligibile.

Când merge la petreceri, Bruce Willis are grijă să nu rămână nimic prin pahare. Recent, Bruce Willis s-a îmbătat atât de tare încât a fost dus pe braţe la maşină! Bruce Willis a vrut să profite de vizita la Londra şi a ieşit cu băieţii în clubul cu circuit închis Annabel’s.

profimedia-0405742476.jpg

bruce willis beat dus pe brate de bodyguarzi
Actorul de 63 de ani a avut nevoie de bodyguarzi pentru a se ţine pe picioare
foto: Profimedia

Nu a plecat de acolo decât după ce a băut mai mult decât putea duce. Obişnuit pentru rolurile de dur, Bruce are să fi renunţat complet la masca din seria „Greu de ucis” după câteva pahare de tărie. La ieşirea din lcub a avut grijă să le adreseze câteva înjurături incoerente ziariştilor din faţa localului şi să le mulţumească bâlbâit bodyguarzilor care l-au dus pe braţe la maşină.

profimedia-0405742398.jpg

bruce willis dus pe brate de bodyguarzi
Bruce Willis a reuşit să ajungă la maşină cu ajutorul voinicilor care asigurau paza clubului Annabel's
foto: Profimedia

Citeşte şi:

Iată feţele lui Bruce Willis în cei 30 de ani de «Greu de ucis»!

Bruce Willis, mai «Greu de Ucis» ca niciodată! Revine cu filmul intitulat „McClane”

profimedia-0405742481.jpg

bruce willis abia se tine pe picioare din cauza betiei
Actorul de 63 de ani a întrecut măsura la alcool
foto: Profimedia

Bruce Willis s-a îmbătat în absenţa soţiei

Bruce Willis este căsătorit cu Emma Heming, originară din Malta, din 2009 şi au două fete împreună, pe Evelyn Penn, în vârstă de patru ani şi pe Mabel Ray de şase ani. Conform The Mirror, Bruce Willis nu era însoţit de soţie la beţia de pomină. Bruce Willis a fost căsătorit timp de 13 ani cu Demi Moore, de care a divorţat în 2000. Din această căsnicie au rezultat trei fiice: Rumer, de 30 de ani, Scout, de 27 de ani şi Tallulah, de 24 de ani.

Loading...

Citește și