Brooke Shields arată demențial la 54 de ani! Nu îți vine să crezi că a născut de două ori

brooke_shields.jpg

Brooke Shields a profitat de vremea frumoasă din Malibu și a ieșit la plajă
Brooke Shields a profitat de vremea frumoasă din Malibu și a ieșit la plajă
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Brooke Shields este fenomenală! La 54 de ani, actrița care a jucat în ”Laguna Albastră” și ”Sahara”, a debutat la 12 ani și a fost unul dintre copiii-minune de la Hollywood, a devenit o mamă cu normă întreagă. Ea și-a găsit timp pe perioada carantinei impuse de epidemia de coronavirus să facă lecții cu fetele ei, să se antrenez, să gătească și să facă menajul în casă. Recent, a ieșit la plajă cu fata ei.

Brooke Shields este la 54 de ani o mamă multilateral dezvoltată. Ea apostat recent pe contul ei de Instagram un grupaj de fotografii realizate de fiica ei cea mare Rowan, de 17 ani, în care apare într-un costum de baie roșu creat de Melissa Odabash Bali. Fotografiile au stârnit un ropot de aplauze virtuale, majoritatea fanilor apreciind talia impecabilă și abdomenul plat al actriței care a adus pe lume doi copii, pe Rowan, acum 17 ani și pe Grier, acum 14 ani. Actrița care are o avere de 25 de milioane de dolari a luat o pauză de carieră în ultimii zece ani, dedicându-se vieții de familie și apărând în câteva roluri episodice, care nu îi afectau viața de familie.

brooke_shields_plaja.jpg

Actrița care la 14 ani a jucat în ”Laguna Albastră”, are o siluetă de fotomodel chiar dacă la 31 mai împlinește 55 de ani
Actrița care la 14 ani a jucat în ”Laguna Albastră”, are o siluetă de fotomodel chiar dacă la 31 mai împlinește 55 de ani
foto: Instagram

Citește și:

Brooke Shields: cum arată în costum de baie la 54 de ani. Actriţa a avut o viaţă plină de încercări

Actorul principal din Laguna Albastră vine în România pentru gala Superkombat

Brooke Shields a fost măritată de două ori

Brooke Shields s-a născut la 31 mai 1965, în Manhattan, New York. Și pentru că avea încă de la 14 ani înălțimea de 1,83 m, a ales cariera de fotomodel și a participat la mai multe audiții pentru diferite ecranizări. A cunoscut celebritatea de la o vârstă fragedă. Se mărită cu tenismenul Andre Agassi, dar căsnicia durează doar doi ani, între 1997 și 1999. În 2001 se mărită cu Chris Henchy și au împreună două fiice. Se decide să treacă pe plan secund cariera cinematografică și se dedică întru totul familiei.

Loading...

Citește și

  • Actriţa Brooke Shields (47 de ani) e devastată din 31 octombrie, atunci când mama ei, Teri Shields, în vârstă de 79 de ani, a murit, bolnavă de Alz-heimer.

  • Brooke Shields răsuflă uşurată. Actriţa, în vârstă de 46 de ani, a reuşit în sfârşit să vândă apartamentul din New York. Brooke este înglodată în datorii şi a fost nevoită să renunţe la tot ce are de valoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1