Britney Spears s-a logodit în secret cu iubitul tinerel? Detaliul care a dat-o de gol

britney_spears4.jpg

britney spears
Britney Spears a făcut furori pe o plajă din Hawaii
foto: Hepta

Britney Spears arată perfect și strălucește de fericire. Relația cu tinerelul Sam Ashgari pare să-i priască solistei americane. Britney a fost surprinsă de paparazzi pe o plajă din Hawaii, afișând o formă de invidiat și purtând un inel cu piatră la mâna stângă.

Britney Spears (36 de ani) s-a relaxat miercuri, 10 ianuarie, pe o plajă din Hawaii. Cântăreața arăta perfect în costumul de baie galben electric – abdomen plat, posterior ferm, picioare tonifiate, fără pic de celulită – însă ceea ce a atras cu adevărat atenția a fost inelul cu piatră strălucitoare de pe inelarul de la mâna stângă.

britney spearsZoom
Britney Spars, sexy mama la plajă
foto: Hepta

 

britney spearsZoom
Britney Spears poartă un inel de logodnă pe inelarul mâinii stângi
foto: Hepta

 

britney spearsZoom
Dovada că Britney Spears s-a logodit

 

Se pare că solista s-a logodit în secret cu Sam Asghari (23 de ani). Cei doi formează un cuplu de la sfârșitul anului 2016, iar în urmă cu ceva vreme, de ziua lui Britney, Sam publica un mesaj emoționant pe contul personal d eInstagram. ”La mulți ani iubitei mele. Îți mulțumesc pentru că ești așa cum ești, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă cu adevărat o femeie frumoasă și o mamă puternică, dar mai ales pentru că ești iubita mea”, a scris Sam Asghari în ziua în care Britney a împlinit 36 de ani.

britney spearsZoom
Britney Spears și iubitul ei, Sam Asghari
foto: Hepta

 

Britney Spears se află în fața celui de-al treilea mariaj. Artista a mai fost căsătorită, doar pentru 55 de ore, cu Jason Allen Alexandre, și cu dansatorul Kevin Federline, cu care are doi băieți, Sean Preston (12 ani) și Jayden (11 ani).

loading...
Loading...

Citește și