Britney Spears face plajă cu mască! Uite cum s-a pozat cântăreața de 39 de ani, pe plaja din Miami

britney_spears_sam_asghari.jpg

Britney Spears, 39 de ani, s-a pozat cu iubitul Sam Asghari, 27 de ani, cu măștile pe față, pe o plajă goală
Britney Spears, 39 de ani, s-a pozat cu iubitul Sam Asghari, 27 de ani, cu măștile pe față, pe o plajă goală
foto: Instagram

Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, s-a pozat la plajă cu masca anti-COVID-19 pe față! Diva a postat marți o fotografie pe contul ei de Instagram în care apare cu picioarele încolăcite de cele ale iubitului ei Sam Asghari, de 27 de ani. Amândoi poartă mască și se bucură de vremea frumoasă din Miami. Poza a fost apreciată de 27,2 milioane de admiratori.

După ce a fost certată anul trecut că a plecat din SUA în plină pandemie, într-un paradis exotic, ignorând restricțiile impuse de autorități, Britney Spears, 39 de ani, și-a învățat lecția. ”Îmi plac evadările în natură alături de Sam Asghari... el înseamnă totul pentru mine!!! P.S. Vă rog să aveți grijă de voi”, a scris ea sub fotografia sexy de la malul oceanului. Britney Spears și Sam Asghari sunt împreună din anu 2016 și izolarea la domiciliu din 2020 pare să le fi consolidat relația. În urmă cu doar câteva săptămâni, Britney și Sam au sărbătorit Crăciunul împreună cu Sean, 15 ani și Jayden, 14 ani, băieții pe care Britney îi are cu fostul soț, Kevin Federline, 42 de ani. Britney și Kevin au divorțat în 2007, după doar trei ani de căsnicie. Kevin mai are doi copii cu fosta iubită Shar Jackson și fosta soție Victoria Prince.

Citește și:

Britney Spears a ”spart” 400.000 $ pe cazări la hotel și excursii

Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! Anunțul bombă privind retragerea, o știre falsă?

Britney Spears a sărăcit 100 de milioane într-un an

Din cauza scandalului cu tatăl ei care îi administrează averea, după căderea nervoasă pe care Britney a avut-o în 2008, cântăreața a decis încă din 2019 să întrerupă cariera muzicală. Dacă la finele anului 2019, ea avea o avere de 215 milioane de dolari și apărea adesea în reclame bine plătite, în 2021 Britney figurează cu doar 115 milioane de dolari. Analiștii economici de la revista americană Fortune, cred că în conturile lui Britney ar mai fi doar 59 de milioane de dolari, având în vedere faptul că diva obișnuiește să cheltuiască lunar aproape un milion de dolari pe cadouri și vacanțe alături de iubitul ei. Conform unei decizii judecătorești, ea e obligată să plătească o pensie alimentară pentru cei doi băieți care stau mai mult la tatăl lor, de aproximativ 500.000 de dolari.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1