Britney Spears, dans în ținută sumară

Britney Spears

Britney Spears vrea să scape de tutela tatălui
Britney a dansat pe o melodie a Madonnei
Foto: Instagram

Britney Spears s-a filmat în timpul unui dans în ținută sumară și a pus înregistrarea video pe o rețea socială. Și-a arătat cât de mult din carne în fața fanilor.

Cântăreața Britney Spears (38 de ani) s-a filmat în timpul unui dans în ținută sumară și a pus înregistrarea video pe o rețea socială. Avea ceva legat în jurul sânilor și în rest era aproape goală. A dansat senzual pe un cântec al Madonnei (62 de ani). Ele au fost foarte bune prietene și sărutul lor pe gură din 2003 a făcut mare vâlvă. Britney a rămas sub tutela strictă a tatălui ei, Jamie Spears. Mama ei, Lynne, a încercat să preia ea tutela, dar până acum nu a reușit. La 10 noiembrie, se va discuta din nou în justiție situația cântăreței. Dar abia în februarie 2021 se așteaptă să se ia o decizie clară în privința tutelei asupra sa.

Ia uitați ce băieți mari are Britney Spears! britney spears copii

Britney Spears rupe tăcerea! A vorbit despre problemele sale psihice: «E un drum singuratic»

Tatăl ei a scăpat de dosarul penal

Tatăl lui Britney Spears, Jamie Spears (67 de ani), a scăpat de dosarul penal pentru agresarea nepotului său. El a fost acuzat de tatăl copilului, Kevin Federline, că l-a bătut şi l-a speriat pe Sean Preston (13 ani) în august, unul dintre cei doi copii ai lui Britney, rezultați din căsnicia cu Federline. Dacă nu scăpa de dosarul penal, Jamie Spears ar fi putut pierde tutela asupra fiicei sale. Federline a obţinut totuși un ordin de restricţie împotriva fostului socru după ce acesta a spart uşa camerei în care se afla Sean Preston şi l-a bătut. Jamie Spears nu mai are voie să se apropie de nepoţi, Sean Preston şi Jayden James, în vârstă de 12 ani, timp de trei ani. Britney Spears s-a filmat în timpul unui dans în ținută sumară și a pus înregistrarea video pe o rețea socială.

Loading...

Citește și

  • Cântăreaţa Britney Spears a mers săptămâna trecută să cumpere mâncare pentru câinii de la Pet Center din Los Angeles.

  • Britney Spears şi-a sărbătorit ziua într-un mod foarte simplu. Cântăreaţa a mers împreună cu agentul ei, Jason Trawick, la buticul preferat al starurilor, Fred Segal, din West Hollywood, după care s-a întors în vila sa din Calabasas încărcată de pachete.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1