Brigitte Bardot, supărată că soțul a ajuns în scaunul cu rotile

brigitte bardot soțul

Brigitte Bardot și-a vizitat soțul zilnic la spital
Brigitte Bardot este împreună cu Bernard d’Ormale din 1992
Foto: Profimedia

Brigitte Bardot este supărată că soțul său a ajuns în scaunul cu rotile. Bernard d’Ormale a suferit un accident de scuter.

Actrița Brigitte Bardot (86 de ani) este supărată că soțul său a ajuns în scaunul cu rotile. Bernard d’Ormale (79 de ani) a fost victima unui grav accident de scuter. S-a întâmplat în ziua de 18 septembrie, în apropiere de casa lor din Saint-Tropez, dar jurnaliștii francezi au aflat abia acum. Bernard d’Ormale a fost internat în spital, iar legendara vedetă l-a vizitat în fiecare zi în cea mai mare discreție. Îl sună în fiecare zi, dimineața, la prânz și seara. Brigitte Bardot voia ca soțul să nu mai folosească scuterul. De aceea i-a făcut cadou o mașimă de ziua lui, în august. Însă el nu a ascultat-o.

Brigitte Bardot, actrița care a iubit peste 100 de femei și bărbați

Povestea nespusă a legendarei Brigitte Bardot: o sarcină nedorită și peste 100 de aventuri cu femei și bărbați

Brigitte Bardot nu se teme pentru sănătatea ei

Legendara actriță franceză Brigitte Bardot a împlinit, la 28 septembrie, venerabila vârstă de 86 de ani. Cu acest prilej vedeta a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la ea, la aniversare, și a transmis un mesaj foarte tulburător: ”Aștept de 47 de ani ca cei care ne conduc să facă un gest pentru îmbunătățirea condiției animalelor în Franța. Este poate ultima mea aniversare”. Mesajul a fost tulburator, fiindcă actrița crede că împlinirea vârstei de 86 de ani poate fi ultima ei aniversare. Brigitte Bardot nu e îngrijorată de sănătatea ei. Nu se îngrijorează nici de amenințarea virusului COVID-19. Nu am medic. De 40 de ani nu mai mănânc carne. Mă mulțumesc cu legume, ouă și salată”, a dezvăluit aceasta. Ea a fost căsătorită cu Roger Vadim, între 1952-1957, Jacques Charrier, între 1959-1962, Gunter Sachs, între 1966-1969 și din 1992 este cu Bernard d'Ormale. Brigitte Bardot este supărată că soțul său a ajuns în scaunul cu rotile.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1