Brenda din «Beverly Hills» a renăscut! Se bucură de viaţă după ce a învins cancerul

hepta_3116419.jpg

shannen doherty actrita cancer
Shannen petrece mult timp cu căţelul ei
instagram

A dus o bătălie grea cu moartea şi a ieşit victorioasă. Shannen Doherty (46 de ani), celebră pentru rolul Brendei din serialul de succes “Beverly Hills”, pare că a renăscut după ce încheiat şedinţele de chimioterapie.

Actriţa care ajunsese un schelet şi rămăsese fără păr revine încet-încet la forma de odinioară. Shannen s-a mai îngrăşat, părul a început să-i crească, iar zâmbetul e nelipsit de pe chipul ei.

shannen.jpg

shannen doherty instagram boala cancer
Shannen Doherty a primit un rol în noua serie "Heathers", care urmează să fie difuzată în 2018
foto: Instagram

Shannen se bucură acum de fiecare clipă din viaţa ei. Merge la filmări, înoată în fiecare zi cu câinele ei şi se relaxează într-o oază de verdeaţă la Malibu.

brenda beverly hills cancerZoom
Shannen în locul ei preferat
instagram

 

“Oh, locul meu drag. Am petrecut multe momente frumoase aici. Tot aici m-am vindecat şi după pierderea tatălui meu. Îl simt în locul acesta. Îi simt dragostea, mândria, puterea. «Totul va fi bine, puiule!», astea erau vorbele lui. Le aud în fiecare zi. Încă mă ghidează. A fost un om minunat”, a scris actriţa lângă o poză în care apare sărind în grădina unei ferme din Malibu.

shannen doherty actrita cancer sanZoom
Actriţa merge la filmări şi la evenimente de când a terminat tratamentul
foto: Hepta

 

Tot aici, actriţa vine să înoate cu câinele ei, Bandit. Shannen este convinsă că a aflat că are cancer datorită câinelui ei. Ea a spus că animalul său de companie începuse să se comporte ciudat, ca şi cum ar fi vrut să-i transmită ceva.

S-a luptat doi ani de zile cu cancerul

shannen doherty actrita cancer sanZoom
Aşa arăta Shannen în timpul chimioterapiei
foto: Instagram

 

Shannen a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015. Actrița și-a extirpat ambii sâni și, când credea că pericolul a trecut, medicii au descoperit că boala se extinsese la ganglionii limfatici. La începutul anului 2016, Shannen a început ședințele chinuitoare de chimioterapie și radioterapie, documentând toate stările prin care a trecut pe contul personal de Instagram. În vară, actriţa a anunţat că boala este în remisie, asta înseamnând că a răspuns tratamentului agresiv la care s-a supus.

Alte vedete care au învins cancerul

Ben Stiller, cancer la prostată

vedete cancer vindecateZoom
Ben Stiller
foto: Hepta

 

Actorul a dezvăluit că s-a luptat în secret cu o formă foarte agresivă de cancer la prostată în 2014. Se pare că în urma unei vizite la urolog, Stiller a aflat vestea înspăimântătoare. După ce a primit diagnosticul, actorul a  ales să se supună intervenției de extirpare a prostatei, iar acum sănătatea sa nu mai este pusă în pericol.

Olivia Newton John se implică în campanii de prevenire a cancerului la sân

vedete cancer vindecateZoom
Olivia Newton John
foto: Hepta

 

Cântăreața pop a fost diagnosticată cu cancer mamar în 1996, în urma unui consult medical descoperind un nodul la unul dintre sâni. Olivia a recurs atunci la operația de mastectomie, urmată de una de reconstrucție mamară, ulterior implicându-se în numeroase campanii de prevenire a cancerului de sân. Acum, starul donează sume din profiturile sale muzicale pentru organizațiile care au ca scop prevenția cancerului și ajutorarea femeilor bolnave.

Christina Applegate are o fundaţie pentru ajutorarea femeilor cu cancer

cancer vedete vindecateZoom
Christina Applegate
foto: Hepta

 

Actrița americană a fost supusă unei duble mastectomii după ce medicii i-au depistat niște noduli canceroși la unul dintre sâni, în iulie 2008. Chiar dacă numai un sân ar fi fost afectat, Christina a decis să prevină și să se opereze la ambii sâni. Din fericire, operația i-a salvat viața și acum ea se implică în tot felul de campanii de prevenire a cancerului la sân, lansându-și și propria fundație în acest sens.

Kylie Minogue a învins boala

kylie minogue vedeta cancerZoom
Kylie Minogue
foto: Hepta

 

Frumoasa cântăreață a fost diagnositcată cu cancer mamar în 2005, având un nodul canceros la unul dintre sâni, descoperit după lungi investigații. După 8 luni de tratament cu chimioterapie și o mastectomie la sânul cu pricina, Kylie a învins boala.

Barbara Mori a depistat cancerul la timp

barbara mori vedeta cancerZoom
Barbara Mori
foto: Hepta

 

Depistat la timp, cancerul a putut fi învins cu tratamentele potrivite, transformând-o pe Mori într-o supravieţuitoare mândră care le vorbeste acum fanelor despre experienţa dură prin care a trecut. Bruneta a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în fază incipientă. În perioada în care a fost operată şi a urmat tratamentul specific, Barbara Mori a fost nevoită să renunte la viciul ei de-o viaţă – fumatul, lucru care i-a adus multe kilogarme în plus.

 

 

 

 

loading...

Citește și

  • Cercetări recente asupra vieţii şi morţii preşedintelui american Franklin Delano Roosevelt arată că acesta ar fi murit de cancer. De ce este acesta un subiect important, chiar şi după 60 de ani?

  • Eugenia Şerban e măcinată de o poveste decupată, parcă, dintr-o dramă. O banală operaţie de scoatere a silicoanelor, pe care şi le implantase după ce a născut, a avut urmări îngrozitoare. Sânii i s-au necrozat, iar singura ei şansă de a se salva este să facă mastectomie. Frumoasa actriţă recunoaşte că, din când în când, merge la consiliere psihologică, pentru a învăţa să treacă peste necazuri.

  • Asociaţia NonGuvernamentală „Construieşte viitorul" alături de corul de copii Contrapunct şi Corina Ungureanu, campioana mondială la gimnastică, vă invită să vă alăturaţi campaniei umanitare „Împlineşte un vis... de Crăciun". Campania se desfăşoară în perioada 6-20 decembrie 2012 şi are ca scop strângerea de fonduri pentru Ştefan Ţîru (17 ani).

  • Fostul toboşar al trupei Kiss, Peter Criss, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer la sân, anul trecut.