Bradley Cooper şi Irina Shayk şi-au spus "adio" după patru ani de relaţie

bradley-cooper-si-irina-shayk

bradlez cooper si irina shayk
Cei doi sunt părinţii unei fetiţe de doi ani
Foto: GettyImages

Irina Shayk, fotomodel al casei de modă Victoria's Secret, în vârstă de 33 de ani s-a despărţit de actorul american Bradley Cooper (44) după patru ani de relaţie, timp în care au devenit părinţii unei fetiţe pe nume Lea De Seine.

Irina Shayk a decis să pună capat poveştii de dragoste pe care a trăit-o alături de Bradley Cooper. Top-modelul s-a mutat din casa iubitului ei împreună cu fiica lor, în vârstă de doi ani. Informaţia privind despărţirea acestora a fost oferită de către o sursă pentru publicaţie britanică The Sun. Potrivit sursei, atmosfera din cuplu era una tensionată de o bună perioadă de timp, lucru care a determinat-o pe Irina să se mute din apartamentul pe care îl deţinea. "Lucrurile s-au răcit semnificativ între Bradley şi Irina. Nu se înţeleg bine de câteva luni şi Irina a decis că ar fi mai bine să se mute în propriul apartament", a declarat sursa.

irina-shakyk

irina shayk si bradley cooper la wimbledon 2016
Irina Shayk şi Bradley Cooper formau un cuplu din anul 2015
Foto: AFP

Zvonuri despre o eventuală despărţise apăruseră încă de la începutul acestui an, odată cu lansarea peliculei "A star is born", regizată de Cooper. Actorul a fost regizorul filmului care spune povestea unui cântăreţ de muzică country, căzut în patima alcoolului. El se îndrăgosteşte de o tânără care aspira să ajungă pe marile scene ale lumii şi care, cu susţinerea muzicianului urmărit de demonii lăuntrici reuşeşte să ajungă acolo unde a visat întotdeauna. DIn păcate, el nu va mai fi acolo să o vadă îndeplinindu-şi această dorinţă întrucât decide că problemele sale emoţionale sunt prea mari pentru a fi surmontate. Aşadar alege calea sinuciderii.

lady-gaga-si-bradley-cooper-a-star-is-born

lady gaga si bradley cooper in filmul a star is born
Chimia dintre Lady Gaga şi Bradley Cooper nu poate fi ignorată

Bradley Cooper şi Lady Gaga, mai mult decât colegi de platou?

Presa de peste Ocean a speculat faptul că între Bradley Cooper şi colega sa de platou, Lady Gaga s-ar fi creat mai mult decât o simplă prietenie. Chimia dintre ei nu putea fi negată, Bradley şi Gaga oferind o interpretare de excepţie a melodiei "Shallow", în timpul premiilor Oscar 2019.

Lady Gaga s-a despărţit la rândul său de logodnicul său, Chrstian Carino, cu care forma un cuplu din 2017, însă a negat cu vehemenţă faptul că o leagă mai mult decât sentimente de amiciţie faţă de Bradley.

bradley-cooper-si-lady-gaga

bradley cooper si lady gaga
Lady Gaga şi Bradley Cooper au făcut senzaţie cu piesa "Shallow" la decernarea premiiilor Oscar
Foto: GettyImages

"În primul rând, social media este «toaleta» internetului, mai ales în ceea ce privește cultura populară. Oamenii au văzut dragoste, dar ghici ce: asta am vrut să vedeți! Shallow este un cântec de dragoste, iar filmul este despre o poveste de iubire. Am lucrat foarte mult, o săptămână întreagă pentru momentul de la Oscar. Bradley a regizat filmul, așa că s-a ocupat și de momentele muzicale (inclusiv punerea în scenă de la Oscar - n.r.). Când am cântat cu Tony Bennet, trei ani cât am fost în turneu, am avut brațele numai în jurul lui. Când cânți piese de dragoste, asta vrei ca oamenii să simtă", a declarat artista.

lady gaga-si-christian-carino

lady gaga si logodnicul ei pe plaja
Lady Gaga s-a despărţit de logodnicul său după doi ani de relaţie
Foto: Hepta

Cine este Bradley Cooper

Bradley Cooper a devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes "Alias", dar şi al celui din surprinzătoarea serie "Marea mahmureală/ The Hangover", lansată în 2009. Actorul a mai putut fi văzut pe marile ecrane şi în "Scenariu pentru happy-end", "Ţeapă în stil american" şi "Loveşte şi fugi". Cooper a fost nominalizat de şapte ori la premiile Oscar, cel mai recent anul acesta, pentru "A Star Is Born", în calitate de scenarist, producător şi actor.

Cooper a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Esposito, din 2006 până în 2007.

La rândul ei, rusoaica Irina Shayk a fost implicată într-o relaţie de cinci ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, cei doi despărţindu-se la începutul anului 2015.

 • bradley cooper si irina shayk
  Foto: GettyImages
 • bradley cooper si lady gaga
  Lady Gaga a negat vehement că între ea şi Bradley Cooper s-a dezvoltat ceva mai mult decât un sentiment de caramaderie
  Foto: Profimedia
 • Irina şi Bradley au o fetiţă de 2 ani
  Foto: Profimedia
 • irina shayk
  Irina Shayk, top-model Victoria's Secret
  Foto: Profimedia
 • Irina a fost surprinsă de fotoreporteri în timp ce părăsea căminul din New York, având în mână o valiză
  Foto: Profimedia
 • Maximize

1/5

Citeşte şi

Adevărul din spatele imaginilor în care Irina Shayk şi Bradley Cooper se ceartă

Lady Gaga a lămurit situația. Este sau nu îndrăgostită de Bradley Cooper?

Loading...

Citește și

 • lady gaga bradley cooper oscar 2019

  Chimia extraordinară dintre Lady Gaga și Bradley Cooper nu poate fi negată, ceea ce i-a făcut pe mulți dintre fanii lor să spună că rolurile pe care le-au jucat s-au transformat într-o poveste de dragoste și în viața reală. Mai mult, zvonurile s-au intensificat după ce solista a anunțat că s-a despărțit de logodnicul său, Christian Carino, cu care avea o relație de doi ani.

 • irina shayk

  Irina shayk și iubitul său, Bradley Cooper au participat la finala campionatului de tenis de la Wimbledon pe 10 iulie. Frumoasa brunetă a fost însă surprinsă vărsând o lacrimă, părând foarte supărată. Să fie oare partenerul ei de vină pentru supărarea ei?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1