Brad Pitt a petrecut 18 luni la dezalcoolizare după divorţul de Angelina Jolie: «Ajunsesem într-un punct critic»

brad-pitt-angelina-jolie.jpg

Brad Pitt şi Angelina Jolie au divorţat în 2016
foto: Getty

Când vestea despărţirii dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt a ajuns în presă, s-a scris că ultima picătură a fost o ceartă monstru care ar fi avut loc la bordul unui avion privat. Conform unor surse, Brad ar fi fost beat şi s-ar fi certat cu unul dintre copiii cuplului. Niciunul dintre actori nu a vorbit public despre acest zvon, dar Brad a recunoscut recent că, după divorţ, a petrecut 18 luni la un program de dezacoolizare.

Într-un interviu acordat New York Times, Brad a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut cu alcoolul şi că, după ce Angelina Jolie a depus cererea de divorţ, în 2016, a intrat într-un program al Alcoolicii Anonimi. "Ajunsesem într-un punct critic, aşa că am renunţat la băut". Despre zvonurile că ar fi fost beat la bordul unui avion şi ar fi fost chiar violent cu unul dintre copii, Brad s-a rezumat la a spune doar că "aveam probleme de familie. Să spunem asta", conform harpersbazaar.com.

A vorbit însă deschis despre timpul petrecut la dezacoolizare. El a povestit că s-a simţit liber în grupul format numai din bărbaţi, care era ca "un spaţiu sigur, unde nu te judeca nimeni, aşa că nu te judecai nici tu pe tine. E eliberator să expui părţile urât din tine". 

Brad Pitt şi Angelina Jolie au fost împreună 11 ani

Brad Pitt şi Angelina Jolie au divorţat în 2016, după o relaţie de 11 ani şi un mariaj de doi. Ei au împreună şase copii, trei naturali şi trei adoptaţi. Brad a mai fost căsătorit cu Jennifer Aniston, din 2000 până în 2005. Recent, cei doi au petrecut timp împreună, iar Brad a mers la anivesarea de 50 de ani a lui Jennifer, ceea ce a dus la zvonurit că actorii ar reînoda idila. Însă, spre dezamâgirea fanilor care îi vad ca fiind perfecţi unul pentru altul, atât Brad, cât şi Jennifer au negat că formează din nou un cuplu şi au declarat că sunt doar buni prieteni. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1