Brad Pitt a dezvăluit în sfârşit de ce a ajuns la alcoolism

Brad Pitt

Brad Pitt este mereu trist după despărţirea de Angelina Jolie
Brad Pitt s-a lăsat de alcool după divorţ
Foto: GuliverGetty Images

Actorul Brad Pitt a recunoscut că a avut grave probleme cu alcoolismul. El a dezvăluit pentru prima oară de ce a ajuns să dea în patima beţiei.

Brad Pitt, 55 de ani, zice că alcoolismul lui a fost o evadare din realitate, când a realizat că mariajul cu Angelina se destramă pe zi ce trece. Faimosul star de la Hollywood mărturiseşte că, după despărţire, s-a lăsat de alcool, fiindcă era „un deserviciu” pentru el însuşi. S-a lăsat de băutură la scurt timp după ce Angelina a dat divorţ de el în septembrie 2016. Într-o discuţie pe care a avut-o cu reporterii de la „Interview magazine”, Pitt a mai povestit de lupta sa de a scăpa de dependenţa de alcool în timp ce turna celebrul film “Legendele toamnei”. Însă la acea vreme problemele sale cu beţia nu erau aşa de grave.

Brad Pitt se iubește cu „inamica nr.1” a Angelinei Jolie? Cine e noua curerire a starului

Brad Pitt i-a luat un cadou de 79 de milioane de dolari lui Jennifer Aniston de ziua ei

A fost un „băutor profesionist”

Într-un interviu exploziv pe care l-a acordar revistei “GQ”, după despărţirea de Angelina Jolie, Brad Pitt a recunoscut că putea să bea atât de multă vodcă, încât să bage un rus sub masă. Actorul se lăuda la acea vreme că era “un băutor profesionist”. El a povestit că s-a lăsat de băutură fiindcă nu mai voia să trăiască aşa. Brad şi Angelina au fost unul dintre cuplurile cele mai puternice din showbiz, trăind împreună 12 ani. S-au căsătorit în august 2014 şi s-au despărţit în septembrie 2016. Au apărut zvonuri că Brad ar avea o relaţie cu Alia Shawkat, dar o sursă apropiată revistei “People” a spus că sunt doar prieteni. Brad Pitt are o avere de 300 de milioane de dolari şi a dezvăluit în premieră de ce a ajuns la alcoholism.  

 

Loading...
 
 

Citește și