Bomba sexy s-a luptat în fundul gol cu hoțul înarmat care i-a spart casa! Scena a fost filmată!

danii bakns il infruntă pe hot în fundul gol.jpg

danii banks il infrunta pe hot in fundul gol
Danii Banks, 29 de ani, dormea goală când s-a trezit cu hoțul înarmat peste ea, în casă
foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Fotomodelul Danii Banks, în vârstă de 29 de ani, a trecut prin clipe de coșmar în noaptea de 5 decembrie când s-a trezit în casă cu un hoț înarmat. Bomba sexy dormea în pielea goală când a auzit zgomote ciudate în holul casei ei din Chamblee, Georgia, SUA. Tânăra dormea singură și l-a înfruntat în pielea goală pe hoțul înarmat care intenționa să o jefuiască. Ce a urmat este demn de ”Cascadorii râsului”...

Bomba sexy Danii Banks, în vârstă de 29 de ani, l-a înfruntat în pielea goală pe tâlharul care îi jefuia casa în miez de noapte. Fotomodelul american este o vedetă internațională pe rețelele de socializare și pe site-urile pentru adulți după ce a participat la mai multe ședințe foto de promovare a costumelor de baie.

danii bansk l-a infruntat pe hot in fundul gol.jpg

bomba sexy l-a infruntat pe hot in fundul gol
Hoțul înarmat i-a ordonat să îi dea banii și să se trântească lam podea
foto: Profimedia

Tânăra care și-a tunat pieptul și are un bust mai mult decât generos, și-a umflat poponețul pentru a concura cu Kim Kardashian a avut parte de un episod de coșmar în casa ei din Chamblee, Georgia, SUA, când s-a trezit cu un hoț înarmat. Scena a fost surprinsă pe camere de supreveghere.

Citește și:

Panică în rândul menajerelor în pielea goală: clienţii vor sex, nu curăţenie la ei în casă!

În oraşul ăsta toţi locuitorii umblă în pielea goală. Unde e locul dezmăţului

danii banks a devenit celebră după ce a pozat in lenjerie intima.jpg

danii banks este vedeta pe instagram
Danii Banks, de 29 de ani, este o vedetă internațională pe Instagram
foto: Profimedia

Scena jafului a fost filmată pe camerele de supraveghere

În imaginile prezentate se vede cum Danii îl înfruntă pe hoț întrebându-l: ”Ce faci aici?”. Bărbatul care ține în mână o armă albă îi ordonă sec: ”Trântește-te la pământ. Unde sunt banii? Unde ai ascuns banii ăia nenorociți?”. Danii repetă întrebarea și brusc înregistrarea se întrerupe. După ce sosește poliția, bomba sexy, care se îmbrăcase între timp povestește că l-a condus pe hoț la seif, l-a deschis și când acesta a văzut că era gol a înjurat strașnic și apoi s-a făcut nevăzut. Danii a avut un atac de panică și a avut nevoie de ajutorul psihologilor pentru a trece peste șoc. Polițiștii din cadrul Departamentului Chamblee au confirmat că hoțul a fost șocat la rândul lui de formele bombei sexy și că a căutat să scape cât mai repede din situația neplăcută în care fusese pus, pentru că scena părea desprinsă dintr-un film porno...

Loading...

Citește și

  • O bucureşteancă de 22 de ani, cu „numele de scenă“ Sherin, aşa cum se recomandă, s-a alăturat grevistelor în faţa Casei Poporului. În semn de solidaritate cu protestatarele, fata s-a dezbrăcat şi s-a lăsat fotografiată de trecători. Pe cearşaful cu care s-a acoperit scria „Viaţa are prioritate!“.

  • Studenţii de la prestigioasa Universitate Cambridge au lansat un nou post de televiziune. Iar emisiunea de top este - nici nu se putea altfel - „Naked News", un buletin de ştiri aşa cum nu te-ai aştepta să găseşti în mediul academic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1