Bombă! Eros Ramazzotti divorțează pentru a doua oară după o căsnicie de doar cinci ani

eros_ramazzotti_si_marica_pellegrinelli.jpg

eros ramazzotti și marica pellegrinelli s-au căsătorit în 2014
Eros Ramazzotti și Marica Pellegrinelli s-au căsătorit în 2014
foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

S-a terminat! Cântărețul italian Eros Ramazzotti, în vârstă de 55 de ani, a anunțat oficial că divorțează de cea de adoua soție Marica Pellegrinelli, în vârstă de 31 de ani. Zvonul a apărut încă de duminică, 7 iulie, dar Ramazzotti nu a recunoscut decât zilele trecute. Eros și Marica sunt împreună de zece ani, s-au căsătorit acum cinci ani și au doi copii împreună, pe Raffaela, de 7 anișori și pe Gabrio de doar patru anișori.

Probleme în paradis! Eros Ramazzotti, în vârstă de 55 de ani, a recunoscut că divorțează după doar cinci ani de căsnicie de Marica Pellegrinelli, în vârstă de 31 de ani. Cei doi s-au cunoscut în 2009, la Palatul regal din Milano și cinci ani mai târziu își jurau credință veșnică. Fotomodelul Marica Pellegrinelli i-a dăruit doi copii lui Eros, pe Raffaela de 7 ani și pe Gabrio de patru anișori. În urmă cu doar trei ani, Ramazzotti spunea că are lângă el cea mai ”frumoasă femeie din lume pe care o iubește enorm”. Iată că lucrurile s-au schimbat între timp. Însă ce a dus la despărțire?

eros_ramazzotti_cu_familia_la_plaja.jpg

eros ramazzotti și marica pellegrinelli s-au căsătorit în 2014
Eros Ramazzotti și Marica au împreună doi copii: Raffaela, de 7 ani și Gabrio, de 4 ani
foto: Profimedia

De ce divorțează Eros Ramazzotti de Marica Pellegrinelli?

Cei doi au anunțat că ”au avut parte de zece ani superbi împreună și roagă opinia publică să le respecte intimitatea”. Ei nu au vrut să facă mai multe dezvăluiri cu privire la motivele despărțirii, dar apropiații cred că unul din motivele separării este gelozia bolnăvicioasă a lui Eros care ”turba de nervi” atunci când o vedea pe Marica în compania altor bărbați. În luna februarie, Eros a acordat un interviu revistei ”Si” și spunea că soția care e mai târnără decât el cu 24 de ani este ”fantastică” și o mamă perfectă. El a spus că cel mai bun lucru pe care l-a făcut în viața lui a fost să o ia de soție. ”Marica este umăru meu de sprijin, este omul care mă echilibrează și îmi dă sens în viață. Degeaba vorbesc unii că este diferență prea mare de vârstă între noi”, spunea Ramazzotti.

Citește și:

Fosta nevastă a lui Eros Ramazzotti, gravidă din nou la 37 de ani

Eros Ramazzotti e fericit! A devenit pentru prima oară tată de băiat FOTO VIDEO

Ce se întâmplă cu averea de 30 de milioane de dolari a cântărețului?

Gurile rele spun că în momentul de față avocații Maricăi și ai lui Eros duc negocieri intense pentru că ar fi semnat un contract prenupțial înainte de a-și uni destinele. Cert este că Eros a fost de acord să le asigure celor doi copii ai lui ”un viitor lipsit de griji” și vrea să stabilească o pensie alimentară de aproximativ 50.000 de dolari pe lună pe care să o plătească Maricăi. El vrea de asemenea custodia comună a copiilor și va trece pe numele fostei lui soții una dintre casele pe care le diține în Italia. Eros are o avere estimată la 30 de milioane de dolari și deține mai multe proprietăți imobiliare. El a fost căsătorit între 1998 și 2009 cu Michelle Hunziker, de 42 de ani, fotomodel și prezentatoare de televiziune. Hunziker a adus pe lume doi copii, pe Sole de cinci ani și Celeste de patru ani, după ce s-a măritat cu Tomaso Trussardi, de 36 de ani.

Loading...

Citește și