Blestemul copiilor lui Robert Redford

24_foto1-5col-240-gettyimages-854917780.jpg

Starul, alături de odraslele sale cele mai lovite de nenorocire, Shawna şi James
Foto: Guliver/ GettyImages

A avut numai necazuri cu fiinţele cele mai dragi! Robert Redford se retrage magistral din cinema, dar nu poate să uite nenorocirile care i-au lovit copiii: moarte, boli, asasinat şi accident rutier.

Copiii marelui actor Robert Redford (81 de ani) au fost loviţi de blestem! Starul care a anunţat recent că se pensionează are trei odrasle din prima căsătorie cu Lola Van Wagenen (79 de ani), care a durat din 1958 până în 1985. Alături de prima sa soţie, actorul a trăit una dintre cele mai mari lovituri ale vieţii, pierderea primului copil. Redford şi Lola au fost în al nouălea cer de fericire în 1959, când a venit pe lume micuţul lor Scott. Însă bucuria nu avea să dureze mult. La vârsta de numai cinci luni, fiul Scott a murit subit, răpus de un sindrom puţin cunoscut la acea vreme. 

“Ca tată, te învinovăţeşti când ţi se întâmplă aşa o nenorocire. Îţi lasă o rană care nu se vindecă niciodată”, a explicat Robert Redford în mai multe rânduri pe parcursul carierei sale de excepţie. Moartea fiului său l-a schimbat pentru totdeauna. A suferit atunci o depresie îngrozitoare pe care a reuşit s-o învingă doar jucând în filme. Apoi, a decis împreună cu Lola să aibă alţi copii. Aşa au venit pe lume Shawna, James şi Amy.

Astăzi în vârstă de 58 de ani, Shawna Redford a fost şi ea lovită de blestem. Ea a asistat la uciderea iubitului său la Universitatea Boulder din Colorado. Chiar sub ochii ei, acesta a fost împuşcat în cap, în 1983. Shawna s-a prăbuşit într-o depresie adâncă şi a fost cât pe ce să-şi piardă viaţa într-un accident de maşină. A căzut cu automobilul într-un râu şi s-a rănit grav, în 1984. Nu credea că va mai putea merge vreodată.

Fiul, James Redford (56 de ani), a fost lovit şi el îngrozitor de blestem. La vârsta de 15 ani, a fost diagnosticat cu o inflamaţie la colon care i-a afectat ficatul. A fost pus pe lista de transplant de ficat, însă organul i-a fost respins de organism la o săptămână după operaţie. Apoi a fost din nou operat după ce a suferit dureri îngrozitoare.

Fiica cea mică a lui Robert Redford, Amy (47 de ani), a fost cel mai puţin lovită de ghinioane. A studiat la mai multe facultăţi private din New York. Însă ea a suferit îngrozitor din cauza divorţului părinţilor ei. Avea atunci 15 ani şi nu mai suporta să fie tot timpul urmărită de paparazzi.

Din anul 2009, Robert Redford este căsătorit cu Sibylle Szaggars. Trăiesc împreună în casa lui din Sundance, Utah. 

După o carieră de 60 de ani, Robert Redford a decis recent să se retragă din lumea filmului. Starul a anunţat că se pensionează, după ce a jucat în ultimul film „The Old Man&The Gun”. A făcut roluri memorabile în “Butch Cassidy şi Sundance Kid” (1969), “Cacealmaua” (1973), “Marele Gatsby” (1974), “Cele trei zile ale condorului” (1975), “Toţi oamenii preşedintelui” (1976), “Departe de Africa” (1985) şi “Propunere indecentă” (1993). Starul are o avere de 170 de milioane de dolari.

loading...
Loading...