Blestemele lui John Travolta! Moartea i i-a răpit pe cei dragi, boala i-a dat târcoale și e vânat de șantajiști

travolta_blesteme.jpg

John Travolta a devenit văduv la 66 de ani după ce a pierdut-o pe Kelly Preston
Actorul blestemat: John Travolta a devenit văduv la 66 de ani după ce a pierdut-o pe Kelly Preston

John Travolta, în vârstă de 66 de ani, este urmărit de blesteme! Prima lui mare iubire, Diana Hyland, i-a murit în brațe în 1977 la vârsta de 41 de ani, după o luptă lungă cu cancerul la sân. Acym, năpasta l-a lovit din nou. Soția lui Kelly Preston s-a stins după doi ani de luptă cu aceeași maladie. Avea doar 57 de ani.

John Travolta, în vârstă de 66 de ani, este unul dintre actorii blestemați de la Hollywood. Soția lui Kelly Preston, 57 de ani, a încetat din viață după o lungă și chinuitoare luptă cu cancerul. ”A fost o soție iubitoare și o mamă extraordinară”, au fost cuvintele actorului, pe pagina lui de Instagram. Kelly Preston s-a stins la 12 iulie, după doi ani de luptă cu un cancer la sân nemilos. Ea a suferit enorm la 16 ianuarie 2009, când fiul ei Jett a murit la doar 16 ani. Însă pentru Travolta, această ultimă lovitură dură a destinului nu a fost singura.

Prima mare iubire i-a murit în brațe

Povestea de dragoste dintre John Travolta și actrița Diana Hyland ținea prima pagină a ziarelor la finele anilor ‘70. Diana Hyland a fost măritată cu Joe Goodson între 1969-1975 și au avut un copil împreună, pe Zachary. În 1975 însă se îndrăgostește nebunește de Travolta, un tânăr actor cu plete și gropițe în obraji și bărbie și devin cuplul perfect, în ciuda diferenței de vârstă de 18 ani. În 1977, însă Diana moare la doar 41 de ani după o lungă luptă cu un cancer la sân agresiv. Travolta este distrus.

Recent, Travolta a devenit văduv

Actrița și fotomodelul Kelly Preston, soția lui John Travolta s-a stins din viață în dimineața zilei de 12 iulie după o luptă chinuitoare care a durat doi ani, cu cancerul la sân. La căpătâiul ei au stat fiica Ella Bleu, de 20 de ani și Benjamin, de 10 ani. În septembrie 1991, se mărită în cadrul unei ceremonii scientologice cu John Travolta, la bordul unui avion Concorde aparținând Air France, în drum spre Paris.

Cine a fost Kelly Preston?

Kelly Kamalelehua Smith a văzut lumina zilei la 13 octombrie 1952, în Honolulu, Hawaii. Numele ei înseamnă ”grădina de flori Lehua”. Mama ei a fost administrator la un centru de psihiatrie, iar tatăl ei care lucra în agricultură a murit înecat când Kelly avea doar 3 ani. Mama ei s-a măritat cu Peter Palzis, care a adoptat-o și mai avea un fiu Chris. În 1980, debutează ca fotomodel. Între 1985 și 1987 a fost măritată cu actorul Kevin Gage.

Citește și:

Cine a fost Kelly Preston, soția lui John Travolta. A dus cu ea în mormânt secretul care a chinuit-o întreaga viață

Kelly Preston, soția lui John Travolta, a murit la 57 de ani, după o luptă cu o boală grea

Colega lui din filmul Grease, Olivia-Newton John lovită de cancer

Moartea pare să îi dea târcoale și să îi răpească pe rând pe toți pe cei dragi lui John Travolta. Olivia-Newton John, 71 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la sân în 1992, pentru prima oară. Reușește să învingă boala, și, în 2013, după un accident de mașină doctorii descoperă că maladia necrățătoare s-a mutat la umăr. În 2018, Olivia dezvăluie un adevăr nemilos: cancerul la sân a recidivat și a ajuns în stadiul 4. Mai mult decât atât, celulele canceroase au format un nucleu la baza coloanei vertebrale și riscă să rămână paralizată în ultimele ei zile. Travolta a fost întotdeauna alături de ea și a încercat să îi ridice moralul. A fost distrus după ce a aflat tragedia prin care trecea.

Moartea fiului lui Jett

Încă de la naștere Jett Travolta a fost diagnosticat cu boala Kawasaki, care îi provoca adesea pierderi ale cunoștinței, leșinuri spontane și neașteptate. Tragedia s-a produs la 16 ianuarie 2009, în Bahamas, unde familia Travolta plecase în concediu de Anul Nou. Jett a căzut la duș și rana i-a fost fatală. Șocul a fost așa de mare încât Kelly și John au vrut să renunțe definitiv la cariere. Însă o năpastă nu vine niciodată singură.

John Travolta a fost șantajat după moartea fiului

La scurt timp după ce familia a fost lovită de tragedia decesului brutal al lui Jett, John Travolta s-a trezit șantajat de unul dintre paramedicii sosiți la fața locului pentru a-i acorda băiatului primul ajutor. Bărbatul i-a cerut 20 de milioane de dolari pentru a nu divulga prsei că John Travolta nu a vrut ca Jett să fie transportat lșa un spital din apropiere pentru a i se acorda primul ajutor. Paramedicul insinua că decizia actorului din ”Grease” ar fi fost cauza principală a morții băiatului. Travolta a explicat că a cerut ca băiatul să fie dus la aeroport pentru a fi tratat în SUA. Cazul s-a jucat la curtea supremă din Nassau și inclusiv martorul Andrew Wells, inspector de poliție, a fost nevoit să recunoască faptul că ”a fost pentru prima oară în 27 de ani când cineva cerea ca un rănit grav s fie transportat la mii de kilometri distanță în loc să fie tratat la un spital aflat la 45 de minute distanță”. În 2010, John își retrage plângerea împotriva paramedicului care îl șantaja.

John Travolta, suspect de cancer

La jumătatea anului 2006, când era prins în plin scandal legat de o relație homosexuală cu un pilot, publicația National Enquirer aruncă bomba: John Travolta e suspect de cancer. Fără a oferi mai multe detalii, publicația sus citată prezintă opiniei publice mai multe documente care atestă faptul că actorul din Pul Fiction începuse deja tratamentele de radioterapie și urma să înceapă chimioterapia. Aceeași sursă confirmă doi ani mai târziu, în mijlocului aceluiași scandal privind relațiile homosexuale ale lui Travolta, că actorul ar fi fost declarat vindecat.

Loading...

Citește și

  • Actorul a depus mărturie într-un tribunal din Bahamas, fiind audiat în procesul legat de şantajul la care vedeta afirmă că ar fi fost supus de doi indivizi ce i-ar fi cerut circa 20 de milioanbe de euro pentru a nu dezvălui "adevărul" despre moartea fiului său.

  • John Travolta a pilotat marţi un avion cu ajutoare în capitala Haiti, Port-au-Pince, la bordul căruia se mai aflau medici şi pastori ai Bisericii Scientologice, relatează Associated Press.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1