Bisexuala Amber Heard: „Am gusturi mai bune la femei decât la bărbaţi”

Amber Heard femei barbati

Amber Heard se strâmbă dezamăgită fiindcă are gusturi rele la bărbaţi şi mai bune la femei
Amber Heard spune că a fost atrasă numai de bărbaţii care nu trebuie, dar are gusturi mai bune la femei
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Bisexuala Amber Heard se plânge că are gusturi mai bune la femei decât la bărbaţi. Ea a fost căsătorită cu Johnny Depp şi a avut legături cu Vito Schnabel, fostul iubit al lui Heidi Klum, şi cu miliardarul Elon Musk.

„Am gusturi mai bune la femei decât la bărbaţi”, a dezvăluit recent actriţa bisexuală Amber Heard (32 de ani) pentru revista „Marie Claire”.

Ea a fost căsătorită cu actorul Johnny Depp, între 2015 şi 2016, şi a avut legături cu comerciantul de obiecte de artă Vito Schnabel (32 de ani), fostul iubit al lui Heidi Klum (45 de ani), şi cu miliardarul Elon Musk (47 de ani). De nici o relaţie nu a fost mulţumită. În schimb, Amber zice că a fost mult mai fericită cu femeile. Ea a avut o relaţie cu fotografa Tasya Van Ree timp de 5 ani, până în 2013, când s-a îndrăgostit de Johnny Depp.

Originară din Texas, Amber a mărturisit că şi-a dat seama că e atrasă numai de “persoane care nu trebuie”. Ea a mai spus că a fost condamnată de comunitatea homosexualilor pentru că s-a cuplat cu Depp. Amber a dat divorţ de acesta după numai 15 luni de căsătorie pe motiv că ar fi bătut-o. Însă Johnny Depp se plânge că de fapt el a fost bătut de fosta soţie, Amber Heard. Starul a  depus şi o plângere în justiţie împotriva ei. În mai 2016, Johnny Depp şi Amber Heard au anunţat că se despart. Câteva luni mai târziu, în ianuarie 2017, după certuri şi negocieri, ei au ajuns la un acord şi divorţul a fost finalizat. Dosarul în care Amber l-a acuzat pe Johnny de violenţe conjugale a ajuns într-un sertar.

Iată că sertarul este deschis acum de celebrul actor. Marţi, 31 iulie, Johnny Depp a depus o plângere în care o acuză pe Amber că l-a bătut de două ori în aprilie 2016. Actorul a ajuns cu două ore întârziere la o petrecere de aniversare organizată de o tânără. Furioasă, Amber a început să bea şi apoi l-a bătut peste faţă “în două rânduri” când s-a dus să se culce. Precizând că nu era “nici beat, nici sub influenţa drogurilor, Johnny Depp spune că a întins braţele ca să înceteze a-l mai lovi. El a împins-o afară din pat şi i-a zis că pleacă şi că ea nu trebuia să-l urmeze, se mai arată în document. Acuzaţiile sunt “total false”, a spus unul dintre avocaţii tinerei actriţe. Fosta soţie bisexuală nu pare interesată să continue scandalul după divorţ, chiar dacă Johnny Depp o acuză că l-a bătut.

Amber Heard se plânge că nu are gusturi la bărbaţi, susţinând că are gusturi mai bune la femei.

 

Loading...