Ben Affleck vorbește încă frecvent cu fosta iubită. De la ce a provenit, de fapt, ruptura

ben_affleck.jpg

Ben Affleck, surprins după despărțire
Actorul arată îngrozitor după despărțirea de iubită
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Ben Affleck și Ana de Armas încă vorbesc frecvent după ce s-au depărțit. Ana e tânără și aventurieră, când nu lucrează, ea vrea să călătorească.

Ben Affleck (48 de ani) și Ana de Armas(32 de ani) s-au despărțit, dar vorbesc frecvent, potrivit unei surse citate de revista ”People”. El a sperat mereu să rămână cu ea. Ana are multă energie și starul era foarte fericit când erau împreună. A mai spus sursa mai sus citată. Sursa a mai adăugat că Ana de Armas voia să devină mamă, iar Ben Affleck nu a mai vrut copii. De aici ar fi provenit, de fapt, ruptura. Au rămas însă prieteni și nu se știe dacă nu se vor împăca pe viitor.

Ben Affleck, crai între trei femei

Ben Affleck nu își poate ține mânile departe de iubita lui! Cum au fost surprinși în public el și Ana de Armas

Ben Affleck este distrus după despărțire

Ben Affleck este slăbit și supărat după despărțirea de iubita sa Ana de Armas. Deși, oficial, s-a spus că amândoi au decis să pună capăt relației, se zvonește că el ar fi vrut să nu se despartă. El a fost surprins de paparazzi pentru prima oară după ce s-a anunțat despărțirea sa de Ana. Este extrem de slab, aproape de neercunoscut. Se vedea clar pe chipul său cât este de supărat. Ben a fost pozat în timp ce ieșa din casă ca să-și ridice o comandă de mâncare. El era cunoscut drept un bărbat robust și musculos. Acum este tras la față, cu obrajii scurși. Însă Ben Affleck și Ana de Armas încă vorbesc frecvent după ce s-au despărțit.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1