Ben Affleck și Ana de Armas s-au înfierbântat la filmări. Sărutări pătimașe pe prispă

ben_affleck_ana_de_armas_profimedia-0570135500.jpg

Ben Affleck și Ana de Armas joacă împreună în filmul ”Deep Water”
Ben Affleck și Ana de Armas joacă împreună în filmul ”Deep Water”
foto: Profimedia

Ben Affleck, 48 de ani și iubita lui Ana de Armas, 32 de ani, au reluat filmările la thrillerul erotic ”Deep Water”. Ei au fost surprinși pe platoul de filmare din New Orleans, giugiulindu-se de mama focului. În timp ce se sărută pătimaș pe o prispă, Ana se uită atent și este foarte mândră de inelul cu diamante pe care îl are pe inelarul mâinii stângi.

Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani și iubita lui, Ana de Armas, în vârstă de 32 de ani, au revenit pe platoul de filmare. Gurile rele spun că relația dintre cei doi ar fi trecut la nivelul următor și că anul viitor este posibil să se căsătorească. Ben Affleck a divorțat de Jennifer Garner în 2018 după ce a înșelat-o cu dădaca. În timpul unei pauze de la filmări, cei doi s-au înfierbântat și au început să se giugiulească pe prispa unei case. În timp ce se sărutau, Ana s-a uitat îndelung la un inel cu diamante aflat pe inelarul mâinii stângi, ceea ce a lăsat loc pentru speculații. Ben și Ana s-au îndrăgostit la scurt timp după ce au început filmările la ”Deep Water”. Mai mult decât atât, Ana a reușit să se împrietenească la cataramă cu copiii lui Ben.

ben_affleck_ana_de_armas_profimedia-0570136050.jpg

Ben și Ana au profitat de o pauză de filmări și s-au giugiulit de mama focului pe platoul de filmare din New Orleans, Louisiana
Ben și Ana au profitat de o pauză de filmări și s-au giugiulit de mama focului pe platoul de filmare din New Orleans, Louisiana
foto: Profimedia

Ben Affleck și Ana, împreună din noiembrie 2019

Ben Affleck și Ana de Armas au început filmările la ”Deep Water”, film în care interpretează un cuplu căsătorit, în noiembrie 2019. La finele anului trecut au fost văzuți plimbând câinii împreună prin Brentwood, Los Angeles. În luna august a acestui an s-au mutat împreună și apoi au fost văzuți din ce în ce mai des împreună la cafea sau ieșind cu copiii pe care Ben Affleck îi are din căsnicia cu Jennifer Garner (48 de ani): Violet, 14 ani, Seraphina, 11 ani și Samuel, 8 ani.

Citește și:

Ce fericiți sunt împreună! Ben Affleck a plecat în vacanță cu iubita și copiii

Ben Affleck se iubește cu noua fată Bond. Cum au fost surprinși într-o vacanță romantică

ben_affleck_ana_de_armas_profimedia-0570136116.jpg

Pătruns de focul pasiunii, Ben a uitat că și-a aprins o țigară, care s-a fumat singură
Pătruns de focul pasiunii, Ben a uitat că și-a aprins o țigară, care s-a fumat singură
foto: Profimedia

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au despărțit în 2015

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au cuplat în 2004 și s-au căsătorit la 29 iunie 2005, în Turks and Caicos. În 2015, s-au despărțit după ce Jennifer a descoperit că Ben o înșela cu bona Christine Ouzounian (33 de ani). Jennifer a depus actele de divorț abia în aprilie 2017 și divorțul a fost finalizat în octombrie 2018. Ei au custodie comună a celor trei copii și au pledat pentru o despărțire amiabilă de dragul celor trei micuți.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1