Ben Affleck, refuzat de o femeie pe o aplicație de dating. Cum a recționat actorul

Citeste tot despre: 

Ben Affleck a fost refuzat de o fată pe o aplicație exclusivistă de dating. Fata, care se prezintă sub numele Nivine Jay, zice că el a urmărit-o apoi pe Instagram să o întrebe de ce l-a refuzat.

Toată lumea credea că Ben Affleck (48 de ani) și Jennifer Lopez (51 de ani) sunt din nou împreună, dar de fapt el a fost refuzat de o fată pe aplicația numită Raya, folosită de actori celebri, modele și influenceri. Nivine Jay susține că l-a refuzat pe Ben Affleck pentru că nu era sigură că este contul său real, iar el i-ar fi trimis o înregistrare video pe o rețea socială în care se aude clar cum îi pronunță numele și o întreabă de ce l-a refuzat, pentru că este chiar el.

E oficial! Ben Affleck, divorţ de 150.000.000 $ E oficial! Ben Affleck, divorţ de 150.000.000 $

Ben Affleck, slăbit și supărat după despărțirea de Ana de Armas

Fata l-a refuzat fiindcă a crezut că e un fals

Povestea dezvăluită de Nivine Jay nu a fost confirmată oficial. Ea susține că l-a refuzat pentru că era convinsă că e o păcăleală, că nu putea să fie chiar Ben Affleck. După ce s-a despărțit de Ana de Armas, Ben Affleck a vizitat-o pe Jennifer Lopez de mai multe ori. Jennifer Lopez s-a despărțit și ea de Alex Rodriguez. Toată lumea credea că Ben și Jlo își mai dau o șansă, după ce s-au despărțit în 2004 în urma unei relații care a durat doi ani. 

Loading...
 
 

Citește și