Bella Hadid și The Weeknd din nou împreună? Cum au fost văzuți la Coachella

bella_hadid_the_weeknd1.jpg

bella hadid, the weeknd,
The Weeknd și Bella Hadid au fost văzuți sărutându-se la „Coachella”
Foto: Hepta

La festivalul de muzică Coachella, care reușește în fiecare an să adune mii de fani ai muzicii, printre care și numeroase personalități, fotomodelul Bella Hadid și cântărețul The Weeknd au fost văzuți sărutându-se.

Artistul și fotomodelul au format un cuplu timp de aproximativ doi ani, despărțindu-se în noiembrie 2016. Însă vineri, în timpul festivalului de muzică din California, aceștia au fost văzuți de către cei prezenți petrecând împreună și alintându-se reciproc cu gesturi tandre. ”Se îmbrățișau și erau foarte afectuoși în timp ce ea stătea în brațele lui. Sută la sută s-au împăcat”, a declarat un martor pentru Us Magazine.

În ciuda faptului că cei doi nu au publicat poze în care apăreau împreună la festival, oamenii din jur nu au trecut cu vederea momentele în care aceștia au început să se sărute, mai ales că au decis să facă asta în văzul tuturor. „Erau înnebuniți unul după celălalt!!”, a susținut altă sursă. Martorii au povestit de asemenea cum cei doi nu erau singuri, sora Bellei, Gigi Hadid, fiind și ea prin preajma celor doi, împreună cu surorile Jenner: Kylie și Kendall. 

Bella, în vârstă de 21 de ani, și Abel (The Weeknd), în vârstă de 28 de ani, „s-au sărutat cu foc de câteva ori”, după ce cântărețul și-a terminat performanța artistică din cadrul festivalului. Cei doi au ales de asemenea să-și petreacă timpul unul lângă celălalt, la aceeași masă.

Conform fanilor de pe Twitter ai artistului, acesta a început să plângă în timp ce cânta una dintre melodiile de pe noul său album. Se vehiculează că melodia în cauză, „Call out my name”, i-ar fi fost dedicată Selenei Gomez, cu care acesta a avut o relație după despărțirea de Bella. Însă tot într-una din melodiile sale noi, artistul povestește într-un vers cum o anumită fată este mai presus decât cea care i-a frânt inima, ultima parte făcând referire la Selena. Lucrul acesta a lăsat fanii să se întrebe dacă nu acea „ea” este chiar Bella Hadid, mai ales dacă luam în considerare și subita „împăcare” pe care aceștia au demarat-o la festival.

Rămâne de văzut însă, dacă este vorba doar de o „aventură de festival”, cei doi lăsându-se purtați de val odată cu petrecerea, sau dacă este ceva mai mult la mijloc.

the_weeknd_la_cochella.jpg

the weeknd,
The Weeknd, alături de alte staruri, la Coachella
Foto: Instagram
Loading...

Citește și