Bella Hadid, din nou în ipostaze senzuale. Cum a pozat supermodelul

bella_hadid_1.jpg

bella hadid, tokyo,
Bella Hadid, ipostaze sexy
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Bella Hadid nu ratează niciodată ocazia de le demonstra fanilor săi de ce a reușit să aibă o carieră prolifică de supermodel.

Fiind unul dintre „îngerașii” faimosului brand de lenjerie intimă Victoria's Secret, aceasta este renumită pentru că are unul dintre cele mai armonioase corpuri de la Hollywood. Pozând pentru cei 17,3 milioane de urmăritori virtuali, Bella a decis să renunțe ușor la haine și să le arate fanilor de ce a trecut de la simplul titlu de „model”, la cel de „supermodel”.

Având în spate un frumos cadru ce descria blocurile metropolei Tokyo, Bella Hadid se uită misterios într-o parte în timp ce fotograful imortalizează momentul. Fiind obișnuită de la spectacolele sale în care trebuie să defileze pe podium doar în lenjerie intimă, aceasta a optat pentru o ținută în același stil. Purtând un sutien bej și o parte de jos de aceeași culoare, supermodelul s-a lăsat fotografiată într-o poziție lejeră, totuși sexy, având brațele departate și întinse pe balustrada ferestrei.

bella_hadid_2.jpg

bella hadid, tokyo,
Bella Hadid, în poza senzuală publicată pe Instagram
Foto: Instagram

Supermodelul Bella, în vârstă de 21 de ani, obișnuieste să-și surpindă destul de des prietenii virtuali pozând în ipostaze asemănătoare, motiv pentru care aceștia se înmulțesc pe zi ce trece pe rețeaua de socializare „Instagram”.

Bella a debutat în industria modei la vârsta de 16 ani, pozând pentru o reclamă. În anul 2014 și-a făcut debutul în cadrul evenimentului „New York Fashion Week”, defilând pentru brand-ul Desigual.

Loading...

Citește și