Bella Hadid, „certată” cu sutienul. Și-a arătat sfârcurile în public

bella_1.jpg

bella hadid
Bella Hadid, surprinsă din nu într-o ținută indecentă
Foto: Getty

Bella Hadid (20 de ani) este una dintre cele mai sexy fotomodele ale momentului, a dovedit de nenumărate ori că își merită cu prisosință locul printre „îngerașii” Victoria’s Secret, iar ținutele provocatoare le poartă chiar și în public, nu doar pe scenă.

Sora mai mică a lui Gigi Hadid a fost surprinsă pe o stradă din New York purtând un maiou foarte mulat pe corp și decoltat, care i-a dezvăluit sânii în toată splendoarea lor. Neavând sutien, sfârcurile au fost foarte vizibile prin ținuta sumară și sexy, dar Bella este obișnuită să afișeze detalii intime ale corpului ei, de care este foarte mândră, iar fusta mini, de blugi, i-a scos în evidență picioarele lungi și frumoase, după cum relatează The Sun.

bella_2.jpg

bella hadid
Bella Hadid și-a lăsat iar sutienul acasă și a umblat cu sfârcurile la vedere pe stradă
Foto: Splash News

Încrederea de sine este una dintre caracteristicile de bază pentru a fi primită printre „îngerașii” Victoria’s Secret, dar, spre deosebire de sora sa mai mare, frumoasa brunetă îndrăznește să fie provocatoare chiar și în public, în momentele cotidiene.

bella_3.jpg

bella hadid
Bella este obișnuită să afișeze detalii intime ale corpului ei, de care este foarte mândră
Foto: Splash News

Ea și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că va lua parte la viitorul show al „îngerașilor” Victoria’s Secret, care se va susține la Shanghai (China).

bella_4.jpg

bella hadid
Fusta mini, din blugi i-a pus în evidență picioarele lungi și sexy
Foto: Splash News
Loading...

Citește și

  • bella hadid apariţie model sexy

    E singură şi mai sexy ca niciodată! Bella Hadid (20 de ani) are un corp fără cusur şi este preferata fotografilor de peste Ocean. Fie că e pe covorul roşu, la o şedinţă foto sau la o simplă promenadă, Bella ştie cum să se facă remarcată.

  • bella

    Dacă credeați că celebrul model Bella Hadid (20 de ani) a arătat tot ce avea de arătat pe covorul roșu până în prezent, vă înșelați. Tânăra nu se oprește din uimit cu ținutele sale extrem de sexy și provocatoare, prin care își lasă la vedere formele și lenjeria intimă. Bella a purtat la o gală, o rochie transparentă, cu crăpătură până la buric.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1